Namyšlený Hruška si nas... do vlastního hnízda? Zaslepený slávou si měl proti chlebodárcům najmout právníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Namyšlený Hruška si nas... do vlastního hnízda? Zaslepený slávou si měl proti chlebodárcům najmout právníky!

Ladislav Hruška má prý na Novu přehnané nároky!
Ladislav Hruška má prý na Novu přehnané nároky! (Reprofoto TV Nova)

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej! Nahoru se neplive! Pýcha předchází pád! To všechno zřejmě nedochází bývalému potravinovému inspektorovi a postrachu kvalitní kuchyně Láďovi Hruškovi (36). Slavný nekuchař sytící národ svými experimentálními pokrmy z pera diváků TV Nova má mít co nevidět svůj vlastní pořad místo zhrzeného Jiřího Babici (53). Ten tak měl nejspíš pravdu, když tvrdil, že kuchyňský démon v kloboučku brzy skončí!

Sám Láďa Hruška přiznává, že přerod potravinového inspektora na kulinářského experimentátora byl nápadem jeho šéfa. Nyní si však na veškerou smetánku z prezentace receptů zasílaných diváky TV Nova údajně dělá nároky jako na vlastní dílo. Proto ještě dříve než vyjde dlouho proklamovaná kuchařka "Hruškových" receptů, předal své zaměstnavatele do rukou advokátům. To proto, aby maximalizoval zisky, které popravdě nejsou až zas tak jeho.


"Ta knížka bude mít nejspíš úspěch, ale nebude to jeho zásluhou. On si vůbec neuvědomuje, že sláva je velmi pomíjivá, a hlavně, že je známý kvůli svému zaměstnavateli. On vidí jenom statisíce, které může díky procentům z prodeje vydělat, a proto si najal právníky, kteří s Novou jeho jménem jednají o jeho podílu z výnosu. Také se mu nelíbí, že by dalších dvacet let nesměl napsat další kuchařku," popisuje jádro problému zdroj z TV Nova pro týdeník Sedmička.
Dokonce jsou problémy i s natáčením pilotu nového antikulinářského pořadu Ládi Hrušky. "Už se asi po padesáté natáčel pilotní díl, ale vedení se to stále nelíbí," tvrdí zdroj a dodává, že se dokonce zvažovalo i zastavení vydání knihy, ale bylo by to příliš problematické. Nafoukaný a zpupný nevděčník by sice dostal za uši, ale televizi by to po vší reklamě a investicích přišlo draho a udělalo jí to jen špatné jméno. Informátor si proto myslí, že Hruškova hvězda brzy pohasne.

"Láďa si myslí, že je nenahraditelný, a trošku to přepískl. Na Nově s ním jednali fér a podepsali s ním velmi benevolentní smlouvy na připravovanou kuchařku, ale teď se jim to začíná nevyplácet," komentuje zákulisí příprav na TV Nova zdroj. Nedávno "zrušený" Jiří Babica pronesl nedávno v Aha! prorocká slova na Hruškovu adresu: "Osobně si myslím, že je to kometa, která momentálně hodně září, ale brzo zhasne." Tak uvidíme...



Přečtěte si
mirkazam
21. 10. 2014 • 08:06

alfin..

hejhej
15. 9. 2014 • 15:02

Hruška je ubožák. Není žádný kuchař a to, co nabízel je už po přečtení k poblití. TV Nova upadá.

eva666
15. 9. 2014 • 11:23

Z receptů p. Hrušky a spol. se mi otvírá kufr...přechází mě hlad, a DIVÍM SE, ŽE TO VŮBEC ETIKA POVOLUJE VYSÍLAT. Někdy mě napadá, že je to zkouška diváků, kolik toho ještě vydrží. Naštěstí to vidím málokdy, ale pokaždé zírám!!!!!!!!!!!! A teď vlastní pořad.. no možné je všechno, hlavně v TV NOVA.

gabi50
13. 9. 2014 • 09:23

Podle kuchařského génia Hrušky jsem zkusila jediný recept - langoše na plechu v troubě a nikdy více! K jídlu to nebylo, tvrdý jako štolverk, byly dobrý akorát tak jako kastaněty nebo s nimi podrazit boty na step

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.