Babica po vyhazovu vzkazuje Hruškovi: Čeká tě peklo! Brzo skončíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 25. června 2024

Svátek slaví Ivan, zítra Adriana

Babica po vyhazovu vzkazuje Hruškovi: Čeká tě peklo! Brzo skončíš!

Když nemáte kečup, přidejte hořčici, když nemáte citrony, dejte tam limetky, když je nemáte, nedávejte tam nic. Tak tyto hlášky a výroky Jiřího Babici (53) už na Nově neuslyšíme. Televize po šesti letech zrušila jeho pořad. A nahradí ho levnější kuchtík Ladislav Hruška (36), který má na podzim odstartovat s novým pořadem. Co na to všechno Jiří Babica říká? A jak hodnotí svého potencionálního nástupce?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

j-a-n-a
18. 08. 2014 11:05

Tak já nejsem zastánkyně ani jednoho. Pořady o vaření mám ráda,ráda se kouknu jak kdo co vaří. Pohlreich je podle mně sprostej hulvát,Babica obyčejnej chlap co někdy někde vařil a Hruška?? To je jen redaktor,kterej dostává od obyčejných lidí recepty a pak je zkouší,je někdy celkem zajímavé jaké recepty se mezi lidmi najdou. Nechápu ty,co tady kritizují až se jin od prstů na klávesnici kouří!!! Proč se teda na ty pořady vy chytráci koukáte?? Nemáte snad ovladač na kterém se dají přepínat programy??? Tak jednoduše přepněte a nečučte na něco,co je vám proti mysli!!! Ty z vás co tu kydají hnus fakt nechápu!!Jděte teda od televize něco dělat a nečučte na to,když jste takoví břídilové,co neumí přepnout progra­m.Po­dotý­kám,že se nezastávám ani Pohlreicha,ani Babici a ani Hrušky. Jinak všem přeji krásný den a dobrou chuť k obědu,snad si vy rejpalové uvaříte něco eňo něńo a nebude to ani od jednoho.Mějte se

reagovat nahlásit
sona51
21. 08. 2014 13:45

jano dobre napsane

reagovat nahlásit
fizi
19. 09. 2014 08:25

Hihihi,skvělé!!!

reagovat nahlásit
Uživatel_479672
17. 08. 2014 19:26

zylome, zkus si vychutnat kuřecí stehno bez opečené kůžičky, ta je na tom ta nejchutnější

reagovat nahlásit
6010
18. 08. 2014 07:37

Ano, opečenou kuřecí kůži mám na kuřeti nejraději.

reagovat nahlásit
mildakus
17. 08. 2014 14:20

Babica je rádoby kuchař a neunese že ho na Nově už nechtěj ty jeho blafy co tam vařil to se snad ani nedalo jíst to Láďa Hruška ten vaří podle normálních lidí a je to dobré jako recepty od čtenářů z přílohy vašeho časopisu a doufám že Babicu už na žádné televizi nikdy neuvydíme.

reagovat nahlásit
trhnisinadledvinkou
18. 08. 2014 08:10

hekle, máme nové vyjmenované slovo... vydím, vydíš vydíme

reagovat nahlásit
zubni.pasta
17. 08. 2014 11:43

Koněčně toho hnusáka vyřadili z vysílání. Opravdu - nešlo ho ani poslouchat - ne se tak na něho dívat. Hlavně že se sebe dělal chytrýho.

reagovat nahlásit
babatomanija
17. 08. 2014 11:12

Když vaří modelka ze surovin za 2000 Kč, musí spěchat, aby to stihla donést na toaletu a rychle spláchnout.

reagovat nahlásit
inocenta
17. 08. 2014 11:10

Smažte komentáře" Petrmetr". to se nedá číst. Na Babicu jsem se dívala jednou, a všechno se mně v pořádku nezdálo, ale každý má jiný žaludek, tak si vyberme jaká kuchyně komu vyhovuje,.a také podle kapsy na jakou úroveň máme.. Ale vše openězích opravdu není. kdo umí, umí.

reagovat nahlásit
hromosvody
17. 08. 2014 11:27

Incontinento, ono to není mnohokrát o velikosti "kapsy" jakou máme. Nemusíme žrát jako prasata, ale vyměnit kvalitu za kvantitu. Podívej se až půjdeš ven kolem sebe. Zajímá mě, kolik potkáš lidí s abnormální nadváhou a kolik s postavou, která je v pořádku.
Kdyby dobytek nežral ty odpudiviny, co nabízí Tesco a vlastně už teď skoro všude, kdyby se každý zaměřil na kvalitu a nepotřeboval k obědu 3 porce jídla, přestane se u nás prodávat odpad a začnou se lidi učit zdravě, chutně jíst, vyjdou finančně a ještě budou š\´tastnější na světě, protože odhodí desetikila sádla.
Ale k tomu musí být jistá kultura, nastavit si správně chuťové pohárky a mít základní ponětí o tom co je zdravé. Mám ale obavy, že tady u nás v KŘUPANOVĚ nikdy nedosáhnete úspěchu.
Vyměnit kvalitu za kvantitu a naučit se prostě dát si trochu práce s přípravou jídla ( čili - nebýt líný taky jako prase)

reagovat nahlásit
dandova
18. 08. 2014 14:25

reagovat nahlásit
majojo
17. 08. 2014 11:02

Konstatování pana Babici, že Hruška není kuchař, mě fakt rozesmálo. Od vlekaře a půjčovatele lyží to teda sedí.

reagovat nahlásit
hromosvody
17. 08. 2014 11:14

reagovat nahlásit
zubni.pasta
17. 08. 2014 11:37

reagovat nahlásit
dandova
18. 08. 2014 14:25

reagovat nahlásit
vuhp
17. 08. 2014 10:17

Na pořad pana Babici jsem se dívala ráda.

reagovat nahlásit
hromosvody
17. 08. 2014 11:14

Tak jsi stejná |"skupina" jako on

reagovat nahlásit
trhnisinadledvinkou
18. 08. 2014 08:12

proč? mě taky bavil.... a hlavně mluvil slušně

reagovat nahlásit
koko365
17. 08. 2014 10:17

Ten Babica vařil úplně normálně jako 90% obyčejných smrtelníku.
Nemám smetanu dám tam mlíko, nemám ocet dám tam citón.
Hruška je patlal, co vaří knedlíky v mikrovlnce...

reagovat nahlásit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.