Když nemáte kečup, přidejte hořčici, když nemáte citrony, dejte tam limetky, když je nemáte, nedávejte tam nic. Tak tyto hlášky a výroky Jiřího Babici (53) už na Nově neuslyšíme. Televize po šesti letech zrušila jeho pořad. A nahradí ho levnější kuchtík Ladislav Hruška (36), který má na podzim odstartovat s novým pořadem. Co na to všechno Jiří Babica říká? A jak hodnotí svého potencionálního nástupce?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A Babica od pohledu hnusný chlap navíc s prochlastaným nepříjemným hlasem Recepty mi nevadily snad ani ty pánvičky vadil mi samotný Babica. Pro mě opravdu nepříjemný a hnusný chlap k tomu celý takový nechutně umolousaný.
Myslím, že to Nova poněkud přehnala. Nahradit kuchaře redaktorem, který zazářil minutovými vstupy do Zpráv, dobré není. Ani pro diváky, ani pro pana Hrušku. Nic špatného mu nepřeju, ale z pozice rádoby kuchaře na pozici redaktora seriozních zpráv není návratu. Zazáří na chvilku - a vyhoří.
Taky si myslím, a bude to škoda, protože spoustu receptů jsem vyzkoušela a jsou opravdu dobré, aůle myslím si, že měli pana Hrušku nechat v TN, bylo to fajn zpestření. A pana Babicu měli nechat tam kde byl. Ale někomu se asi nehodil, protože ať koukám na jakékoli pořady o vaření, nikde nemusí kuchař dělat potupnou reklamu na nekřesťansky předražené zboží.To bylo hodně ubohé.