Manuál pro pány: Mám u ní šanci? aneb Jak se neutopit v ženských očích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manuál pro pány: Mám u ní šanci? aneb Jak se neutopit v ženských očích!

„Těším se, že konečně najdu tu správnou holku. Posledně jsem špatně pochopil její hru očí, takže mi rozbila brejle. Teď už budu ale chytřejší…“
„Těším se, že konečně najdu tu správnou holku. Posledně jsem špatně pochopil její hru očí, takže mi rozbila brejle. Teď už budu ale chytřejší…“ (Profimedia.cz)

Vyznáte se dobře v pohledech ženy? Máte dojem, že v očích rozpoznáte, co si vlastně myslí? Nebuďte si až tak jisti, kódy, triky i léčky dívek a žen bývají rafi nované, nevyzpytatelné. Nechme se raději poučit. Tajemství nitra něžného pohlaví se snaží rozšifrovat britský odborník na mezilidské vztahy Ali Campbell v knize Víc než jen sex. Studii provedl na stovkách žen…

Je to dobrý návod, jak se neutopit v ženských očích, jak nebýt za troubu, jak si rychle spočítat, co si o vás vlastně objekt vašeho zájmu vlastně myslí... Máte vůbec šanci?

Oči jsou okno do duše. Dejte na první oční kontakt, ten prozradí skoro všechno. Podle Campbella je zásadních prvních 45 sekund. Dál je to těžší a těžší, vždyť víte, jak jsou někdy ženy prohnané! Schválně se podívejte, co si právě myslí. Tohle jsou jejich první pohledy a reakce.

Proč při rozhovoru uhýbáme očima

Při rozhovoru občas očima těkáme, oscilujeme. Není to projev nejistoty, ale ulevujeme tak sobě, i partnerovi v dialogu. Dlouhé zírání obtěžuje a nesoustředíte se na obsah. Zároveň si chystáme půdu pro nový výraz. Zájem, zaujetí. Přitakání. Odmítání, nesouhlas. Očima můžeme vybídnout ke změně tématu. Naznačíme, že si bereme slovo. Je to alchymie.



Přečtěte si
analfabet
15. 4. 2012 • 23:27

Nevím, proč se stále udržuje stereotyp, že chlapi kupují ženským boty (šaty, spodní prádlo). Všecko toto si kupuju sama, protože si na to vydělám, idioti!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.