Manželka sedí doma, zatímco on... Cestuje s gumovými milenkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manželka sedí doma, zatímco on... Cestuje s gumovými milenkami!

Romantické chvíle na pláži.
Romantické chvíle na pláži. (Profimedia.cz, ara)

Kanaďan David Hockey (57) pochází z městečka Canning a na jeho životě nebylo dlouhá léta nic mimořádného.

Oženil se, zplodil dvě děti, nic nenaznačovalo, že by měl být jeho sexuální život něčím výjimečný. Jednoho dne v roce 2006 ale náhodou narazil na fotografi i nejmodernějšího vynálezu v oblasti sexuálního byznysu – realistické panny na sex.

Okamžitě se zamiloval a jeho nový koníček byl na světě. David si začal skládat harém z těchto panen. Ale to mu nestačilo. Nakonec se rozhodl, že svým milenkám ukáže svět.

Žádný latex, pánové

Jistě každý z nás někdy v životě viděl aspoň fotku nafukovací panny s třemi tělesnými otvory, údajně určenou na jakýsi vyšší stupeň domácí masturbace. Panny se prodávají v sexshopech a jejich ceny začínají někde na pěti stech korunách.

Při pohledu na tyto křížence mezi nafukovacím plážovým míčem a dětským záchranným kruhem ovšem většinu lidí spíš přepadne záchvat smíchu než sexuální touha. Umělé milenky Davida Hockeye jsou ovšem jiná kategorie. Tyto panny s opravdu realistickým sexy vzhledem sevyrábějí v několika posledních letech a je třeba říct, že rozhodně nevypadají špatně.

Vyrobeny jsou ze silikonu, mají speciální povrch připomínající lidskou kůži, realistické jsou i na dotek. Provedení také odpovídají ceny, které začínají někde na 30 000 korunách.

Pojedeme na dovolenou, zlato?

David Hockey je velký cestovatel, USA a Kanadu má projety křížem krážem. V posledních letech ale místo manželky a dvou dospělých dětí bere na cesty harém svým umělých milenek.

„Manželka ke stáru zpohodlněla a nikam se jí už jezdit nechce. Je vlastně ráda, když já i holky vždycky na pár týdnů vypadneme z domu,“ směje se David při otázce, co na jeho cestování říká manželka. „Někdo si o mně možná myslí, že jsem úchyl. Ale mně je to jedno. Svoje holky miluju a ostatní jsou mi u zadku,“ brání se kanaďan nařčení, že jeho sexuální pudy asi nebudou úplně v pořádku.

To, že s sebou bere holky na cesty, jeho slova potvrzuje. Tady nejde jenom o sex, asi to bude vážně láska.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.