Z vaší ložnice - Před svatbou chci sex i s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z vaší ložnice - Před svatbou chci sex i s jinou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Fakt jinou nechci. Je pro mě všechno. Jinou holku jsem ale nikdy neměl a při povídání s kamarády v hospodě si připadám jako panic. Možná ještě před svatbou zajdu do bordelu nebo na swingers párty….

Čtenář Aleš vypráví: S Luckou chodím už od šestnácti, tedy deset let. Někdy si ale říkám, jestli je to štěstí najít pravou tak brzy. Byla vždy krásná a chytrá holka. Zažili jsem spolu nejen hezké chvíle, ale vydrželi jsme i ty špatné.

Vím, že už s ní zůstanu a chystám se jí požádat o ruku. Je mi s ní fajn a jednou z ní bude jistě i dobrá matka. Rozhodně ji nikdy nechci vyměnit za jinou, ani o ni přijít.

Je tu ale jeden problém. Nepotřebuji mít sice pověst svůdníka, ale trochu mě trápí, že jsem nikdy nevyzkoušel jinou ženu. Když se svými kamarády sedím v hospodě, musím se přiznat k závisti, jak popisují, kolik toho mají sebou.

Zážitky typu hromadný sex, sex s černoškou (i když si možná někdy i vymýšlejí), se starší ženou, s náhodnou milenkou či dobrou kamarádkou jsou pro mě myšlenka z oblasti scifi. A nikdy to nezažiji.

Napadlo mě, že bych prostě porušil věrnost a jako správný chlap vyzkoušel více žen. Kamarádi, i ti ženatí a zadaní, si neodepírají návštěvy prostitutek a nevyhýbají se náhodnému sexu. Samozřejmě, že mě na cesty vášně lákají také a obhajují to tím, že chlap je něco jiného než žena a u chlapa se nevěra tolik neřeší. Ale já nemůžu.

S Luckou jsem prožil téměř všechno. Jenom my dva sdílíme věci, který člověk prožívá v životě s více lidmi. Tím, že jsem spolu tak od brzkého věku, na výlet pod stan jsem jezdil jenom s ní, kromě rodičů jsem bydlel také jenom s ní. A také jenom s ní jsem prožil všechny erotické chvíle. Když nepočítám líbání a nesmělý dotyk na dívčích prsou ve čtrnácti letech, kdy jsme se školou byli na lyžích, vlastně všechno, co se týká sexuálna, jsem prožil jenom s Lucií. Bojím se, že kdybych ji podvedl, zničil bych to pouto mezi námi. Sex přece patří jenom nám.

Já vím, že je to romantické a krásné, ale na druhou stranu jsem chlap a užírá mě představa, že nikdy nebudu mít jinou ženu. Navíc teď, jak přemýšlím o svatbě, mě tato myšlenka více trápí.

O svých obavách jsem samozřejmě Lucce neřekl, ale nějak nenápadně jsem ji naznačil, že bychom si mohli opepřit náš sexuální život tím, že by se třeba převlíkla za dominu nebo sestřičku. I když naše sexuální experimenty jsou fajn, pocitu, který jsem popsal, jsem se nezbavil.

A ještě je tu jedna věc. Co ona? Má stejné pocity? Když se s holkami baví v kavárně nad sexem, přemýšlí, že by taky jako její kamarádky, chtěla vyzkoušet více chlapů? Nebo co když je vyzkoušela a já o tom jenom prostě nevím? Vím, že můj problém není nijak velký. Mám milující přítelkyni, se kterou chci být do konce života. Jen se bojím toho, co sex vlastně všechno může nabízet i mimo partnerskou posteli.

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.