Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Pavly Votýpkové - Čínské řízky s bramborákem, zeleninový salát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Pavly Votýpkové - Čínské řízky s bramborákem, zeleninový salát

Fotografie
Fotografie (internal)

Vyučená cukrářka a v současnosti prodavačka Pavla Votýpková (34) z Větřní u Českého Krumlova vaří ráda a často. Doma má totiž malý fotbalový tým, který tvoří věčně hladový manžel a tři aktivně sportující synové. Do kulinářské show Prostřeno! (dnes od 18 hodin v TV Prima) se přihlásila ze zvědavosti a také proto, aby dokázala, jak dobrá je kuchařka. To se jí ale moc nepovedlo, její kuchyně ostatní soutěžící nenadchla.

Paní Pavla si potrpí na hutný jídelníček plný masa. Není proto divu, že své hosty pozvala na hodně pestré, i když ne právě dietní menu. Jako předkrm servírovala špekáčky na černém pivu, dále valašskou zelnou polévku a jako hlavní chod čínské řízky s bramborákem a zeleninovým salátem. Večer pak zakončila rohlíčky s oříškovou náplní. Své hosty ale příliš neokouzlila. Nejvíce bodů jí nakonec dal statný kamioňák Karel, který si na masitém menu jako jediný pochutnal.

Pavla přiznala, že mezi její největší koníčky patří kromě rodiny i nakupování, pečení a sbírání kuchařek. Právě kuchařské knihy pomohly soutěžící v jejích začátcích. „Teprve když jsem se odstěhovala od rodičů, začala jsem vařit podle kuchařek. Postupně jsem se vypracovala až k přípravě složitých jídel a vaření se stalo mým užitečným koníčkem,“ přiznala Pavla, která nejraději připravuje maso, ryby a moučníky. I ona má ale několik jídel, která by za žádnou cenu nesnědla. „Kvůli syrovému masu a vejci mi vadí tatarák. Špatné vzpomínky ze školy mám i na mléko,“ dodala Pavla.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.