Ptáte se sexuologa: Je mi 61, sex potřebuji, ale manželka mě nepřitahuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ptáte se sexuologa: Je mi 61, sex potřebuji, ale manželka mě nepřitahuje

Fotografie
Fotografie (internal)

Na svůj věk jsem pořád při chuti. Ta se mi ale nedostává při představě, že bych měl spát s manželkou. Skandál si nemůžu dovolit, takže milenku také ne, masturbace mě neuspokojuje…

Dotaz čtenáře: Je mi 61 let, manželce 62 let. Intimně už spolu nežijeme asi 2 roky. Sama o »to« již nemá zájem, a i kdyby měla, nemám zájem já. Prostě tudy už cesta nevede. Nechci jí pomlouvat, to by si nezasloužila.

Vždy byla perfektní matkou našich dětí a snažila se být i dobrou manželkou. Já jsem ještě v plné síle a sexuální vybití mi dost citelně chybí. Začíná mi to tzv. »tlačit na mozek«. Ještě jsem ve věku, kdy musím denně podávat dosti vysoký a bezchybný pracovní výkon - zastávám vedoucí funkci, a tento problém se u mě projevuje jako handicap.

Opatřit si milenku by nebyl zas tak velký problém, ale nemohu si dovolit nějaký skandál. Rozvádět se v tomto věku je asi blbost. Co byste na mém místě dělal Vy? Placený sex?

Odpověď sexuologa: Masturbujte nebo zkuste seznamku

MUDr. Ondřej Trojan

Tento dotaz není sexuologický. To, že máte sexuální potřeby, je zcela přirozené a to, že vás již manželka nepřitahuje a vztah po té stránce vyhasl, se bohužel rovněž stává. Je na vás, jaké zvolíte řešení.

To nejbezpečnější je masturbace, ale předpokládám, že kdyby vás uspokojovala, nepsal byste.

Pokud jde o placený sex, jako varianta se jistě naskýtá, jen pozor na pohlavní choroby včetně AIDS. Možná byste mohl třeba využít seznamku a najít si podobně frustrovanou partnerku jen na sex, ale tam je zas riziko možného vztahu. Takže rozhodnout se asi musíte podle svého hodnotového žebříčku.

Ondřej Trojan, www.thklinika.cz

NEPŘEHLÉDNĚTE! Máte otázky na jednoho z nejuznávanějších českých sexuologů? Položte mu bez zábran jakékoliv dotazy, které vás trápí. Možná se zbavíte problému, který vás tíží, a přitom jeho řešení není tak komplikované. Možná získáte cenné rady, které obohatí váš sexuální život. Své příběhy či dotazy zasílejte na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz, do předmětu zprávy napište heslo sex.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.