Reality show Prostřeno! Vítězné menu Štěpána Pospíšila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Vítězné menu Štěpána Pospíšila

Fotografie
Fotografie (internal)

Pět soutěžících, pět večerů, pět hostin, ale jen jeden vítěz! Přesně o tom je primácká reality show Prostřeno. Včera se diváci dozvěděli, že vítězem a výhercem 25 000 korun se stal Štěpán Pospíšil (26). Co se ale dělo, když se vypnuly kamery a už se netočilo? Deník Aha! zjistil, že si peníze neodnáší ten, kdo vyhrál. Vše je totiž úplně jinak!

Jaroslava Velebová, Štěpán Pospíšil, Kamila Teplá, Jan Kovařovic a Milena Slavíčková. Všichni tito amatérští kuchaři tento týden na Primě soutěžili o 25 tisíc korun. Tuto sumu si měl domů odvézt Štěpán Pospíšil, který svou kuchyni představil již v úterý. A přestože vyhrál zaslouženě, domů odešel jen s pěti tisíci v kapse. Důvod?

Když se totiž vypnuly kamery, začaly se dít věci, o kterých divák nemá ani tušení. „Já tam nešel pro peníze. Chtěl jsem jen všem ukázat, že být mladý neznamená být k ničemu,“ svěřil se deníku Aha! Pospíšil, který se zachoval jako pravý gentleman.

Přestože vyhrál, o svou výhru se s ostatními soutěžícími podělil. „Opravdu mi nešlo o peníze. Rozdělili jsem se rovným dílem. To na obrazovkách nikdo neuvidí, ale je to tak. Všichni jsme vítězové, protože jsme měli odvahu do soutěže jít. Každý vaří podle sebe. Takže si myslím, že tak to bylo správné,“ vysvětlil deníku Aha! Pospíšil, který tak místo 25 tisíc získal čtyři věrné přátele.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.