Pět důvodů, proč je sex po padesátce nejzábavnější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pět důvodů, proč je sex po padesátce nejzábavnější!

Sex po padesátce může být lepší, než jste si kdy mysleli.
Sex po padesátce může být lepší, než jste si kdy mysleli.

Dnešní padesátníci už nejsou žádní puritáni, často a rádi se oddávají sexuálním hrátkám. Sex po padesátce totiž může být paradoxně tím nejlepším, co jste v životě zažili.

Žádný stres z otěhotnění

I když už děti nemáte v žádném případě v plánu, příroda je nevyzpytatelná. Ženy mohou otěhotnět ještě dlouho po čtyřicátých narozeninách. Po padesátce a menopauze je už ale jasné, že nehrozí žádná »nehoda« a není nutné proto brát antikoncepci, která často snižuje chuť na sex. Navíc ženy po přechodu neodrazuje od milostných hrátek menstruace.

Láska bez vyrušení

Jednou z výhod sexu po padesátce je i to, že jsou vaše děti už velké, mají své rodiny. Nemusíte se strachovat, že by vás zrovna v tom nejlepším přišel vyrušit některý z potomků snažící se o vaši pozornost. Odpadá spousta povinností, a tak se můžete oddávat postelovému laškování klidně celé hodiny...

Víte co chcete

Žen i muži po padesátce už moc dobře ví, co v posteli po partnerovi chtějí a rozhodně se nebojí si o to říct. „Po menopauze nabude mnoho žen velkého klidu a sebevědomí, jsou si vědomy svých potřeb a jsou se sebou spokojené. Taková psychická pohoda je opravdu nezanedbatelným faktorem v sexuálním životě ženy,“ říká odborník doktor Richards.

Hormony budou na vaší straně

Mnoho žen se obává, že po přechodu přijdou definitivně o chuť na sex. Paradoxně může být ale skutečnost opačná. Zvlášť tehdy, pokud jste užívala hormonální antikoncepci. Tělo se vrátí do svého běžného režimu a nedopované hormony zvenčí si je ráno dovyrobí samo. Zažijete sexuální revoluci!

Věk vás donutí experimentovat

Přestože mohou po padesátých narozeninách nastat potíže u mužů s erekcí a u žen se zvlhčením vagíny, díky dlouhému soužití a vzájemné důvěře může pár začít vesele experimentovat s různými erotickými hračkami nebo s lubrikačními gely. Užijete si v posteli zábavu, o níž se vám před tím ani nesnilo.

ČTĚTE TAKÉ:

Sexuální výzkum v Česku? Počet nevěrných v létě roste! Zahýbá 55 % mužů a 35 % žen!

Chtěla být jako Samantha ze seriálu Sex ve městě: Měla sex s 1000 mužů!

To musíte vidět! Americká soutěž o nejvíc sexy kuchařku aneb když je v kuchyni opravdu horko…

Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.