Ridiho letní recepty! 17. díl: Pstruh na roštu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ridiho letní recepty! 17. díl: Pstruh na roštu!

Emanuel rád griluje hlavně na své chalupě.
Emanuel rád griluje hlavně na své chalupě. (TV Prima – Tomáš Mikule)

Pro velký úspěch pokračujeme v deníku Aha! v italských receptech »primáckého« kuchaře Emanuela Ridiho (36) – a to ještě celý tento týden. Hned v jeho úvodu nám »Manu« ukáže, jak na své chalupě za Prahou griluje pstruha.

Potřebujete (na 2 porce):

  • 2 vykuchané pstruhy
  • 4 snítky rozmarýnu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 dl vinného octa
  • 2 dl oleje extra virgin
  • 1 citron
  • sůl
  • pepř

Do vykuchaných pstruhů vložíme po snítce rozmarýnu, po dvou stroužcích česneku, osolíme je a opepříme. V míse smícháme olivový olej s octem, dochutíme solí a pepřem a snítkami rozmarýnu potíráme pstruha při pečení na roštu (tak se dostane do masa víc chuti bylinky). Podáváme s citronem a pečivem.

Pstruh je velmi chutná ryba.

Zítra: Telecí špička nadívaná zeleninou

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.