Heidi Klum šokovala: Práskla pikantérie o sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Klum šokovala: Práskla pikantérie o sexu

Heidi Klum
Heidi Klum  (Profimedia.cz)

Dlouhé blonďaté lokny byly dlouho poznávacím znamením Heidi Klum (36) a přinesly jí lukrativní zakázky, třeba na reklamy na lak na vlasy. I tak ale udělala máma čtyř dětí razantní střih.

S novým účesem se Heidi poprvé představila v americké talk show Jaye Lena. „Někteří lidé si na změnu nepotrpí, to ale není můj případ. Mě to nudí,“ svěřila se Heidi. V nejnovějším rozhovoru pro časopis Cosmopolitan se zase rozpovídala o svém sexuálním životě. Pochlubila se, že si v posteli s manželem Sealem často krásně a hříšně zaskotačí. „Na erotické kostýmy si ale v posteli moc nepotrpím. Možná to teprve přijde. Možná si za 10 let začnu kupovat legrační oblečky. Ale teď máme s manželem vzrušení až až,“ chlubila se Klum a vzápětí dodala, že doma chodí před dětmi Leni (6), Henrym (4) Johanem (3) a Lou (6 měsíců) a manželem nejčastěji nahá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.