Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Pavla (35): V sexu chci víc experimentovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Pavla (35): V sexu chci víc experimentovat

Pavla se nebojí experimentovat.
Pavla se nebojí experimentovat. (Aha! – Karel Kopáč)

Paní Pavla (35) v seriálu deníku Aha! otevřeně mluvila o tom, že jí její muž »dohodil« milence a potom je sledoval při sexu. K erotickému experimentování přivedla manžele nuda a stereotyp v ložnici. Nyní chtějí zajít ještě dál.

..

„Kromě závistivých i nenávistných reakcí mi přišlo i hodně milých e-mailů. Čtenáři nám vyjadřovali podporu a odsuzovali pokrytectví společnosti,“ říká Pavla. Je prý ráda, že se se svým příběhem svěřila. „Spousta lidí by chtěla v sexu experimentovat, ale mají strach. Nakonec si v životě nic neužijí a litují toho. Tak dopadnout nechci,“ vysvětluje Pavla.

Se svým mužem se chystá vyzkoušet vzájemnou výměnu partnerů s jinou dvojicí. Plánují i návštěvu swingers klubu. Možná si Pavla pořídí i dalšího »milence«, s nímž by ji mohl manžel pozorovat. „Občas jsem mívala mindráky a pochybnosti o své postavě. Teď mi ale i úplně cizí chlapi píšou, že se jim líbím. Prý by doma měli mnohem raději mě než nějakou frigidní modelku,“ směje se Pavla, která si umí život užívat plnými doušky.

Můj sex s milencem! Pavla (35): Manžel nás sledoval při sexu

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.