Pobavte se! Sexuální desatero! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Pobavte se! Sexuální desatero!

 (Aha! – Martin Pekárek)

Všichni toužíme mít pěkný partnerský vztah, v němž budeme šťastní a sexuálně spokojení. Najít ho a udržet si ale není jen tak! Co všechno se pro to dá dělat? Třeba si přečíst naše sexuální desatero! Když se mu spolu s partnerem zasmějete a možná se jím i trochu poučíte, určitě neuděláte chybu.

Deset přikázání pro muže

1. Ona je tvůj Bůh, nebudeš mít jiného Boha. Leda by ona toužila po třetím, čtvrtém, pátém atd., který by do vaší společné postele vzrušení přinesl. A když bude do vaší společné postele dívku tahat, rozhodně se nebraňte, protože to je sen všech generací mužů.

2. Její jméno nadarmo mezi přáteli brát nebudeš. Vyprávět o tom, že je špatná v posteli je zapovězeno, vysmívat se jí nesmíte, protože jinak na vaše místo některý z informovaných přátel nastoupit může.

3. Zapomenout na vaše výročí, nebo její narozeniny nesmíš. Zanedbášli to, v posteli ti to vrátí.

4. Cti otce jejího a hlavně matku její. Pamatujte, že válku s tchyní vyhrát nelze.

5. Její sexuální touhu nezabiješ. Například špatná hygiena a hulvátstv je spolehlivým vrahem dobrého sexu i vztahu.

6. Rtěnky a prádlo jí nepokradeš.Až vás chytí, jak si před zrcadlem zkoušíte její prádlo a malujete si pusu její rtěnkou, pravděpodobně vás zavrhne.

7. S jinou či jiným nesesmilníš. Jde to pouze tehdy, když od ní máte svolení. Dá se ale očekávat, že bude chtít stejné výhody.

8. Proti jejím přátelům křivě nepromluvíš. I kdyby její nejlepší kamarádka byla to nejnesnesitelnější stvoření na světě, usmívejte se na ni a myslete si svoje, jinak vás v posteli čeká peklo.

9. Manželky svého bližního požádati můžeš. To platí pouze tehdy, pokud se dohodnete a partnery si prohodíte.

10. Milovat ji budeš ne jako sebe samého, ale mnohem víc. Zasloužené odměny při intimních hrátkách se vám dostane

Deset přikázání pro ženy

1. Budeš milovat jeho tělo, jeho erotogenní zóny a hlavně jeho penis. Berte to tak, že právě penis je nositelem vašeho štěstí.

2. Buď to nejkrásnější, co v životě uvidí. Buďte sexy a zdůrazňujte to, co se mu na vás líbí. Už nikdy z vás nespustí oči.

3. Ber ho takového, jaký je. Občas je to těžké, protože muži jsou jako malé děti. Tím spíš se s nimi dá dobře pracovat.

4. Budeš pro něj tou nejlepší inspirací. Muži milují ženy, které je inspirují v jakékoliv oblasti života. Buďte jeho múzou a on se vám odvděčí péčí a snahou o co největší vaše potěšení.

5. Dopřej mu pocity lovce. Muži rádi loví, proto je stále udržujte ve stavu lehké nejistoty. Pocit sebeuspokojení je vrahem dobrého sexu i vztahu.

6. Nahradíš mu matku. Chlapi jsou malé děti a malé děti potřebují mámu. Starost a péči, kterou mu věnujete, vám mnohonásobně vrátí nekonečnou láskou.

7. Objevovat a plnit jeho touhy budeš. Muži milují, když odhalíte jejich sexuální fantazie a touhy. Prožijte je s ním, způsobíte mu rozkoš nesmírnou.

8. Hračkou se mu staneš. Muži milují hračky a je jedno, jestli ta hračka jezdí, nebo jestli má dvě nohy a pevná prsa. Staňte se jeho hračkou a budete se divit.

9. Budeš ho jako hrdinu uznávat. Muž se rád stává hrdinou, má rád pocit, že je obdivován a uctíván. I když víte, že by vás před násilníkem neubránil, nikdy to nesmíte dát najevo.

10. Nebudeš se bát orálního sexu. Muži ho milují. Uděláte jim radost a upevníte váš vztah, když zapomenete na předsudky a pěkně ho ústy potěšíte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.