Můj sex s milencem! Markéta: Sex, kterému nešlo odolat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Můj sex s milencem! Markéta: Sex, kterému nešlo odolat!

 (Aha! – Jarda Benda)

„Obsah pojmu »láska na první pohled« jsem si pochopitelně dokázala teoreticky představit, ale v praxi mě pravý význam tohoto spojení až nečekaně zaskočil. Zažila jsem totiž takovou sílu fyzické přitažlivosti, že jsem jí zkrátka nemohla odolat. Bohužel nešlo o mého manžela,“ svěřila se nám paní Markéta.

Před časem jela se šéfem na pracovní schůzku, když její nadřízený na benzince nečekaně prudce zastavil, stáhl okénko vozu a jménem zavolal na opodál stojícího muže. Dotyčný se jmenoval Karel, byl jeho dobrý kamarád a delší dobu se neviděli. „Přišel k nám a dali se do řeči. Když nás šéf představil, nemohla jsem z Karla spustit oči. Byl nejméně o patnáct let starší než já, žádný filmový krasavec, ale moc mě fyzicky přitahoval. Během hovoru se šéfem na mě asi dvakrát pohlédl, to bylo vše. Zbytek dne jsem si na něho ještě několikrát vzpomněla, ale setkání s ním se mi vracelo i další dny. Od šéfa jsem nenápadně vysondovala jeho celé jméno i kde pracuje. Asi po týdnu jsem se rozhodla,“ vzpomíná Markéta.

Když na recepci jedné pražské firmy oznámila Karlovo jméno, byla značně nervózní. Karel přišel asi po pěti minutách a trvalo mu několik vteřin, než si Markétu vůbec dokázal zařadit. „Připomněla jsem mu naše setkání a měla připravenou záminku v podobě odborného dotazu ohledně reklamy, která byla jeho oborem. Řekl mi, že se právě chystal na oběd, tak jestli půjdu s ním, že to v klidu probereme.

“Dál už byla cesta k nevěře rychlá. „Po obědě jsem se nejdříve dotkla jeho ruky na stole a když mě požádal, abych si sedla vedle něho na rohovou lavici, projela mnou vlna vzrušení. Přitažlivost byla tak silná, že když mi položil ruku na stehno, přitiskla jsem se k němu co nejtěsněji. Nikdy předtím ani potom jsem něco podobného nezažila.“

Cestou z restaurace Markétě připadalo samozřejmé, že jdou do Karlovy kanceláře. Jen zamkl dveře, okamžitě se začali milovat. „V tu chvíli jsem nevnímala okolí, ani to, že na mě doma čeká manžel. Že mohl někdo přijít, jsme neřešili, byl to zkrátka jeden završený zákon přitažlivosti. Nikdy poté jsme se už s Karlem nesetkali, a tak tenhle románek skončil, aniž by mi zkomplikoval manželství.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.