Ňadra celebrit - Velká, hezky tvarovaná a... UMĚLÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ňadra celebrit - Velká, hezky tvarovaná a... UMĚLÁ!

Katie Price
Katie Price (ČTK, EPA, ara)

Když v roce 1985 přijela britská herečka Emma Samms (tehdy 25) do Hollywoodu natáčet v té době slavný seriál Dynastie, přivítal ji na letišti režisér, objal ji a překvapeně zvolal: „Můj Bože, jsou pravá.“ Přírodní ňadra pohledné Britky byla už před skoro 25 lety raritou.

Od té doby plastická chirurgie dobyla celý svět a setkání celebrit připomínají velkolepou přehlídku lékařských zákroků. Vybrali jsme pět příkladů, výsledek posuďte sami.

Modelka Katie Price (31)
Britská modelka, známá též pod jménem Jordan, je hrdá absolventka pěti zvětšovacích zákroků, což jí zajistilo XXL poprsí a trvalou přízeň nejen britských médií. Ať si o Katie v tisku přečtete cokoliv, vždy skončíte na hrudníku. Modelka si svůj kult poctivě pěstuje a nebojí se experimentovat. Loni v srpnu si ňadra nechala o kousek zmenšit.

Herečka Tori Spelling (36)
Herečkou se stala především díky americkému producentovi, který byl shodou okolností její otec. Po dvacítce si nechala zvětšit prsa. Operace se nepovedla a místo aby šla na opravu, věnovala deset let vysvětlování, že skalpel v životě neviděla ani z dálky. Letos se nakonec přiznala. Bohužel už nebylo koho doznáním překvapit.

Kliknutím zvětšete

Herečka Tara Reid (33)
Hvězda amerického filmu Prci, prci, prcičky zažila v roce 2004 přímo »spellingovskou« zkušenost. Ani její operace se nepovedla. Tara tvrdí, že dostala úplně jinou velikost, než chtěla – »trojky« místo »dvojek«. Kolem bradavek se jí udělaly bouličky. Herečce se na internetu posmíval celý svět. Dnes by prý na žádnou operaci nešla.

Kliknutím zvětšete

Zpěvačka Victoria Beckham (35)
Bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a manželka Davida Beckhama (34) podstoupila první zvětšovací operaci v roce 1999. Už po dvou letech běžela pod nůž znovu. Propracovala se až ke »čtyřkám«. Nakonec si začala připadat hloupě a loni v červnu si nechala poprsí pro změnu zmenšit. Čím nás asi překvapí příště?

Kliknutím zvětšete

Zpěvačka Amy Winehouse (26)
Drogovou závislostí pronásledovaná britská zpěvačka se rozhodla zvětšit svoji cenu na trhu »trojkami« za více než milion korun. Podle kritiků šlo o kvalitní práci, která Amy umožnila po delší době vypadat alespoň trochu zdravě. Do odvykací kúry by měla investovat minimálně stejnou částku.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.