Revoluční podprsenka! Nafoukne prsa až o dvě čísla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Revoluční podprsenka! Nafoukne prsa až o dvě čísla!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ženy, máte malá prsa a myslíte si, že jedi-ným řešením je plastická operace? Omyl! Čínští vědci svým novým výrobkem rozpoutali revoluci ve spodním prádle.

Ženy, máte malá prsa a myslíte si, že jediným řešením je plastická operace? Omyl! Čínští vědci svým novým výrobkem rozpoutali revoluci ve spodním prádle. Do podprsenky She’s Mine umístili rafi novaný mechanismus, který dokáže zvětšit objem vašeho výstřihu až o dvě čísla. Stačí jen zmáčknout tlačítko a z »dvojek« máte »trojky« a při dalším stisku dokonce »čtyřky«.

Čínským vědcům se podařilo vyvinout technologii, která pomocí malinkého motorku na baterku nafoukne polštářek uložený v košíčku. Postačí tedy jen stisknout tlačítko a výstřih se zvětší o tři centimetry, při dalším stisknutí dokonce o další 2,5 centimetru. Tuto technologii pojmenovali »boží ruka«.Podprsenka She’s Mine je vyrobena z materiálu, který používají kosmonauti, je impregnována roztokem minerálů a vydává ultrafialové světlo. Tím stimuluje prokrvení prsou, přičemž dochází i k podpoře jejich růstu. Není jasné, kdy se dostane i na náš trh. V Číně stojí asi 800 Kč.

V první poloze »She’s Mine« pouze zpevní a obejme vaše prsa.

Po zmáčknutí tlačítka se váš výstřih zvětší až o 3 centimetry.

Když ho stisknete podruhé, naroste vaše poprsí o celé dvě velikosti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.