Úkol číslo 1: Sbalit ženu! Ale jak na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Úkol číslo 1: Sbalit ženu! Ale jak na to?

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Aha! – David Kundrát)

05:00 – »Děkujte ženám, které nás odmítají. Připravují nás pro ty, co přijdou po nich.« Tak zní motto knihy Tomáše Baránka Jak sbalit ženu. K srdci by si měl toto moudro vzít každý muž, který prožívá chmurné období proto, že je sám. Jak získat náklonnost ženy?

»Děkujte ženám, které nás odmítají. Připravují nás pro ty, co přijdou po nich.« Tak zní motto knihy Tomáše Baránka Jak sbalit ženu. K srdci by si měl toto moudro vzít každý muž, který prožívá chmurné období proto, že je sám. Jak získat náklonnost ženy? Aha! přináší inspiraci pro všechny chlapy. Zkrátka však nepřijdou ani ženy. Ty se dozvědí, jaké fígle muži ovládají, aby je dokázali získat... K tomu, aby muži u ženy dosáhli svého, musí udělat čtyři základní kroky:

Krok první – výběr ženy

Vybírejte si tak, abyste později nelitovali. Pokoušejte se jen o ženy, u nichž je podle běžných měřítek šance, že jim máte co nabídnout a že ony mají co nabídnout vám.

Kde se muži dopouštějí chyb?

  • Vybírají si ženy, které mají jiné představy. Pak se trápí tím, že je odmítají, nebo že vztahy rychle krachují. Např. muž chce ženu na vážný vztah, ale ona se nechce vázat, anebo se nedávno rozešla. Muž chce ženu jen na sex a ona touží po partnerovi, který ji poskytne vztah se vším všudy.
  • Vybírají si hezčí ženy, než na které mají. Pokud nejste trénovaní »baliči«, výrazně hezčí ženu hned tak nesbalíte. Záleží na vzhledu »baliče«, zda vám vůbec dá vyvolená šanci k dobývání.
  • Vybírají si ženy, jejichž společenské postavení je podstatně vyšší než jejich. V pohádce končí láska kováře zamilovaného do princezny obvykle šťastně. V reálném světě se pohádkové konce konají spíše výjimečně.
  • Vybírají si ženy zkušenější, než jsou sami. Ženy jsou přitahovány muži, z nichž vyzařuje zkušenost a mužnost. Přesto se muži snaží sbalit ženy, v jejichž očích jsou jen nemožná trdla...
Krok druhý – první kontakt

Jde o mistrovskou část balení. Pamatujte: každý muž je schopen vtipně oslovit ženu či dívku tak, aby si získal její sympatie. Jste toho schopni i vy! Musíte však dobře zvolit místo, čas a způsob oslovení. Případné odmítnutí nesmíte nikdy považovat za prohru, ale brát je s humorem.

Jak na trému?
Nejpřirozenější překážkou je tréma. Muži mají před sebou ženu nebo dívku, která se jim líbí a u níž cítí, že by mohli mít naději. Mají nutkání podniknout rozhodující krok. Jenže místo kroků přešlapují na místě a klepou se trémou. Co s tím? Předtím, než se pustíte do dobrodružství, opakujte si osobní mantru. Např.: „Je to jen hra. Nemám co ztratit. Zkusím být drzejší a vtipnější než ostatní, trapas neexistuje.“

Jak si říct o telefon nebo mail?
O telefonní číslo si řekněte ihned, když ucítíte sympatie z její strany, když jste ji nějak pobavili, když máte dojem, že se vám něco povedlo. Nikdy si ale neříkejte o číslo dříve, než po třech minutách úspěšně vedené konverzace. Nezkoušejte to po nepovedeném vtipu, trapném úvodu, pokud odsekává, odvrací pohled, nesměje se.

Krok třetí – dobývání ženy

Základem úspěchu je fyzický vzhled, přitažlivost.

  • Pokud ženu fyzicky muž nepřitahuje, pozná to okamžitě při prvním kontaktu. Zjistíli fyzickou nepřitažlivost, už to muž nezmění.
  • Pokud přitažlivost žena hned nevyloučí a jen si není jistá její silou, záleží na muži, zda z ukryté jiskry vykřeše oheň, anebo ji utopí.

Jak pozvat ženu na rande?
Máte telefon nebo mail? Máte v ruce klíč k dobývání, pozvání na rande. Pro první kontakt je výhodnější SMS než telefonát. Uděláte v ní méně chyb než v telefonu, ale zase nezapůsobíte hlasem.

Mnohem snadněji se dobývá e-mailem, ten totiž tolik nezavazuje. Lze na něj odpovědět po rozmyslu s odstupem času. Jak psát? Stručně – nesnažte se o dlouhé rádobyvtipné texty. Pište důvtipně. Nejde o to chrlit za každou cenu vtipy a narážky, ale mnohdy stačí pouze projevit nápaditost, kterou se odlišíte od ostatních. Ale hlavně pište bez chyb – možná si jich nevšimne, ale spíš ano. Prožeňte před odesláním dopis nějakým počítačovým korektorem pravopisu nebo hlavou kamaráda.

Krok čtvrtý – svádění

„Svádění není v žádném případě přesvědčování ani donucování k sexu. Je to prostě jen nabídka vzájemné výměny tělesného štěstí,“ píše Tomáš Baránek. Toužíte se ženy dotknout? Držte se základních pravidel:

  • Nepřeskakujte přirozené pořadí. Nejdřív duševní dobývání, pak teprve tělesné svádění. Žena musí být před prvním dotykem okouzlena a přitahována tím, jací jste.
  • Nikdy nejednejte proti vůli ženy. Řekne-li ne nebo se odtáhne, minimálně pro tuto schůzku to akceptujte. Na důvody odmítnutí se zeptejte, ale až na příští schůzce.
  • Nebuďte hrr – nepřecházejte k dotykům, dokud necítíte, že vás chce.
  • Počítejte předem s rizikem odmítnutí. Důvody na její straně mohou být různé; zachovejte klid a důstojnost.
  • Nikdy se neptejte, jestli se jí smíte dotknout nebo ji políbit. Je to slabošské.
  • Nikdy lživě neslibujte vážný vztah nebo činy, když víte, že ženě nic takového nabídnout nechcete nebo nemůžete.
  • Před schůzkou (každou) se vždy připravte. Jste tam či onde umytí? Nesmrdíte? Nemáte mastné vlasy? Nepáchne vám z úst? Máte prezervativ?
Základ je být ve správnou dobu na správném místě...

Říká se, že nejdůležitější je být ve správnou chvíli na správném místě. A platí to i pro navázání nového vztahu – pro seznámení. „Kde se balí nejlíp? Na místě balení záleží stejně jako na vašem vzhledu a vystupování,“ říká Tomáš Baránek v knize Jak sbalit ženu. Každé místo může mít své výhody i nevýhody. V našem prostředí obvykle dobývá muž ženu, proto jsou jednotlivá prostředí popisována z pohledu muže. Žena či dívka se však může inspirovat, aby balení vyhlídnutému protějšku mohla ulehčit. Inspirujte se...

Bar, restaurace

Výhody: Nejobvyklejší balicí místo. Snaha o seznámení ženu a dívku nevyděsí. Existují signály pro navázání kontaktu, např. koupení panáka na dálku. Pomáhá celková uvolněnost pod vlivem atmosféry, alkoholu a tance. Žena je připravena se bavit, anebo se přímo seznámit.

Nevýhody: Neromantické místo, balení se tu praktikuje běžně – velká konkurence. Nevhodné pro společenské trémisty.

Kavárna

Výhody: Komornější, tišší, intimnější atmosféra něž v hospodě. Do kavárny chodí na rozdíl od restaurací často dívky samy, bez přítelkyně, kamarádky. Studentské kavárny jsou ideální balicí místo pro intelektuálně orientované muže.

Nevýhody: Prostředí je někdy tak tiché, že balení s námi někdy sdílí celá kavárna. Kvůli povaze kavárny, denní době a obvykle nulovému množství alkoholu v krvi se balení příliš neočekává.

Čajovna

Výhody: Typicky intelektuální místo. Lidé navštěvující čajovny jsou obvykle mírné povahy, mají potíže s odmítáním návrhů. Dívky i muži tady bývají občas příjemně »zhulení«.

Nevýhody: Ticho, které podporuje trému. Balení může být vnímáno i jako agrese, zvlášť pokud nevypadáte jako typický návštěvník čajoven, ale kafař s balícími úmysly.

Diskotéka

Výhody: Místo k balení určené. Tancem se svádějí i zvířátka. Nejste při oslovování žen tak podezřelí. Dívky jsou připraveny na vše, přišly se ukázat. Pozor, některé přišly i proto, že chtějí známost na jednu noc. K dispozici je nejen alkohol, ale i jiná rozpouštědla trémy a úzkosti.

Nevýhody: Velká konkurence, hluk, nedostatek intimity. Zaujmout musíte zejména zevnějškem.

Náměstí, ulice

Výhody: Snadno dostupný terén, žena se ve dne cítí bezpečně. Největší a nejrůznorodější výběr žen.

Nevýhody: Všichni jsou v pohybu, ženy nejsou naladěny na balení. Nutnost trapasů – nadbíhání, pronásledování.

Zaměstnání

Výhody: Dokonalá balírna, vhodné pro flirty bez vyvrcholení, pro krátkodobé i dlouhodobé vztahy. Nevyhnutelné potkávání vytváří příjemné napětí a umožňuje samovolné zrání vztahu. Představa a realizace sexu na pracovišti patří k nejerotičtějším zážitkům. K zahájení i dovršení balení je ideální firemní večírek.

Nevýhody: Riziko konfliktu s pracovními vztahy. Riziko obvinění ze sexuálního harašení. Po ukončení vztahu se musíte společně potkávat.

Obchod, supermarket

Výhody: Velký výběr, dostatečný čas i prostor pro přípravu. Spousta záminek, jak ženu i muže oslovit – jsou jich plné regály.

Nevýhody: Nejde o seznamovací místo. Nakupující jsou vedeni jinými pudy, než sexuálními.

Tramvaj, autobus

Výhody: Přes den vynikající místo pro kontakt. Všichni čekají, nudí se, nemají kam utéci a na co se vymluvit. Lze vystoupit a v započatém hovoru pokračovat na ulici. Jeli vůz plný, dochází k samovolnému sbližování...

Nevýhody: Nastražené oči a uši spolucestujících snižují ochotu naslouchat. Před diváky roste tréma.

10 sexuálních pravd o ženách

Ženy toho namluví vcelku dost, ale některé věci neuslyší jejich partneři nikdy. Tajemství sexuálních tužeb a nejosobnější intimity jsou ukryta v jejich mysli a odkrýt ji na veřejnosti nehodlají ani omylem. Vzhledem k tomu, že jde o ryze sexuální záležitost, lze bez obalu hovořit o nahé pravdě. Pojďme se té pravdě podívat do očí.

  1. Potěšení i bez orgasmu
    Sex je hezký, orgasmus je hezčí. A přece žena nikdy neřekne partnerovi, jak moc ji mrzí, že nedošlo k vyvrcholení. Logicky vzato, sex bez orgasmu ale s mužem, kterého miluje, je pro ženu lepší než sex s orgasmem a mužem, o kterého nestojí.
  2. Chlapa si nejprve »vygugluji«
    Je opravdu lepší znát pravdu dopředu. Pozdní slzy poznání už ničemu nepomůžou. A když žena miluje, chce hodně velkou porci jistoty, že miluje toho pravého. I proto si každá čtvrtá sedne k počítači a zadá jméno svého vyvoleného. Každá informace je dobrá, ale nakonec stejně rozhodne realita všedního dne.
  3. Stará láska nerezaví
    Každý druhý rozpadlý pár zůstává ve spojení. U nového partnera by to akorát vyvolávalo záchvaty žárlivosti. O některých věcech je opravdu lepší pomlčet.
  4. Najde si hezčí?
    Večírek a ženy krásnější než vy. Žádná ale partnerovi neřekne, jak moc ji vyděsí představa, že bude vyměněna za ženu, která je hezčí a víc sexy. Ale snad by to i šlo. Řekne: »Miláčku, ta žena je stokrát hezčí než já. Sama bych se kvůli ní opustila, kdyby to šlo. Přesto mám o tebe strach, když si představím možný konec našeho vztahu. Ta představa mě moc bolí, protože tě strašně miluji. Odpusť, ale asi se rozpláču.«
  5. Jéé, je podobný tátovi
    Ženy skutečně hledají muže, kteří se podobají jejich otcům. Žádná to nepřizná, ale je to tak. Důležité je to muži neříkat, to by bylo po sexu.
  6. Flirtuji? Ne, přemýšlím
    Žena pohazuje hlavou a hraje si s vlasy, vysílá signály, i když o muže nestojí. Činí tak nevědomky, se sexuálními tužbami to nemá nic společného. Místo toho zrovna myslí na něco triviálního. Třeba, jak si ráno doma zapomněla peníze.
  7. Porno? Proč ne!
    Podle výzkumů se až 70 % žen rádo kouká na sex a 8 % si denně dopřeje erotický film. Ale s mužem se koukat nechtějí. Ve skutečnosti jen nechtějí během milování při nebo těsně po filmu přemýšlet, s kým vlastně měl partner to vyvrcholení – s ní nebo s tou sexbombou z videa?
  8. Láska a vysněný princ
    Ženy zbožňují zamilované příběhy a rády sní o rytíři bez bázně a hany, který pro ně přijede na bílém koni a se srdcem na dlani. Skutečnost není nikdy tak kouzelná, a proto se utíkají k romantickým příběhům.
  9. Jdeme po penězích?
    Není divné, že někteří muži mají vedle plešaté hlavy a pivního pupku také krásnou manželku. Někdy (ale ne vždycky) je to penězi. Ženy milují romantiku. A pár neděl na jachtě u břehů ostrova Mauricius? To je romantické až až...
  10. S kumpány zatočí
    Jestliže partner tráví hodně času s přáteli, kteří jsou šovinisti, sexisti, drsňáci, hráči, frajeři, nezakáže mu to. V pravou chvíli však jim to všem spolehlivě spočítá.
10 sexuálních pravd o mužích

Muži toho na rozdíl od žen mnoho nenamluví. Jde o pravdu, již potvrzují i psychologové. Jestliže se o nich však říká, že jim jde jen »o jedno«, tak je neznáte. Správný milující chlap, který může být oporou ženě na celý život, potřebuje stejně jako sex i lásku, mazlení a polibky.

  1. Na velikosti záleží
    Pohlavní styk není otázkou rozměrů. Citlivá vaginální zóna, která je při styku stimulována, sahá do hloubky 4 cm. Ovšem dámy přece jen říkají: „Na velikosti sakra záleží!“
  2. Po sexu usínají
    Spánek bezprostředně po milování nesvědčí o nezájmu muže o ženu. Naopak, je to gesto důvěry, muž se cítí dobře, relaxuje.
  3. Obřízka = kvalitnější sex
    Nelze říci, bylli muž obřezán v dětství, nemá s čím srovnávat. Došloli k obřízce v až dospělosti, jistě ocení její kladné stránky.
  4. Chtějí jen sex
    Ano, ale jen ve chvíli, kdy nejsou zamilovaní. Milujícímu muži nestačí pouze samotný sexuální akt, chce se s partnerkou mazlit, laskat, líbat.
  5. Milují orální sex
    Během orálního sexu je penis více zvlhčený a těsněji sevřený než v pochvě. Uspokojení je o to větší, cítíli muž, že se ženě orální sex líbí.
  6. Málo lásky?
    Malé množství spermatu ukazuje na malý sexuální prožitek lásky. Hloupost, množství spermatu souvisí s frekvencí styků. Čím je má muž častěji, tím menší je jeho množství.
  7. Muž a anální sex
    Většinu představa análního sexu vzrušuje. A pozor, nevyhledávají ho jen homosexuálové. Proč? Při análním sexu dochází k těsnějšímu sevření penisu a většímu sexuálnímu prožitku.
  8. Jsi celá maminka
    Pokud tohle řekne muž partnerce, bere to žena obvykle jako svoji potupu. Co ji má partner srovnávat se svojí matkou. Dělá chybu, měla by to vzít jako vyznání.
  9. Kolik orgasmů denně?
    Muž nemůže mít několik orgasmů během jednoho pohlavního styku, jak se to stává u některých žen. Může jej však mít při dalším pohlavním styku. Za jak dlouho po tom předcházejícím, záleží na věku a celkovém zdraví.
  10. Ranní chuť na sex
    Ranní erekce neznamená, že se muži zdá o jiných ženách, nebo že chce sex každé ráno. Jde o fyziologickou záležitost, spící muž je uvolněnější, což odbourává možné psychické bloky a erekce tedy nastupuje spontánně.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.