Ruka ve vagině... čtenáři radí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ruka ve vagině... čtenáři radí!

 (: ara)

5:00 - Jestlipak vám při sexu partner do vaginy strká celou ruku (až po zapěsti...) nebo i jine větši předměty? Zajimalo by mě, jestli vás to vzrušuje a jestli jste schopny dosahnout orgasmu..

Mého partnera už jen ta predstava, že mi to děla, moc vzrušuje. Co se tyka mě, nevadi mi, když se mi snaži tam tu ruku dostat, ale nemužu řict, ze by mi to přinášelo prijemne pocity a už vůbec ne orgasmus. V podstatě to udělám jen proto, že vim, že to vzrusuje jeho. On v pornu vidi, jak to dělá holkám dobře...

Rada nad zlato: Manželovi řekni, že jsi na internetu viděla chlapy, kteří mělo penis a varlata zaškrcený řetězem. Že by tě to moc vzrušovalo, kdyby si to od tebe nechal dělat. Možná změní názor.

To se mi taky poštěstilo, když jsme se při jednom milování s manželkou trochu víc odvázali, tak jsem si lehl na záda a ona místo na mne si nasedla na moji ruku, vzhledem k tomu, že byla už pěkně rozdrážděná a vlhká, tak to nasednutí bylo dílem okamžiku a v dalším okamžiku měla velmi silný orgasmus, při kterém začala stříkat. Od té doby jsme toto začali praktikovat častěji. Bylo to skvělé a pro oba silně vzrušující.

mám raději když je to těsný...zatím mi k tomuto pocitu uplného vyplnění stačí přítelovo MUZSTVI..a znažím se procvičovat svaly p.dna aby to tak vydrželo a muj muž to cítil intenzivně...neodsuzuju to,jen to asi může mýt deformační následky..

Lidé neblázněte - do vaginy patří penis ! Snad nějaké lesby si tam mohou strkat drobnou ručku (penisu nemajíc). Chlapy neberte si za vzor porno - to je všechno jen divadlo za prachy. Také nemáte 8 palcové ptáky a ve filmech jsou běžné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.