Můj manžel si ode mě půjčuje kalhotky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Můj manžel si ode mě půjčuje kalhotky...

 Kalhotky na roztrhání
Kalhotky na roztrhání

Manžel je vrcholový manažer velké firmy, nosí dámská tanga už pět let, a kromě mě to nikto ani netuší..

...a oba jsme spokojeni. Proč to zakazovat nebo zatracovat tak nevinnou libustku...?

Můj manžel taky nosi moje prádlo a já občas to jeho. Uplne šilim, když jdeme do divadla a vím, že má mé kalhotky a pěkně mu to tam stoji... Zlepšilo to náš sexualni život a je to velice fajn.

Priznam sa, že som našla svojho partnera raz doma, ako onanoval v mojich nohavickach. Bola som z toho strašne v šoku. Chcela som sa s nim rozist. Trvalo mi asi mesiac, než som sa z toho spamatala. Dnes po roku sa na to pozerám úplně inak a dokonca, keď chcem mať dobrů predohru, tak mu sama ponuknem dámske pradielko.

My jsme si s manželem jednou z legrace vyměnili prádlo a musím uznat, že to bylo takové vzrušující, vidět ho v kalhotkách. On to poznal a nyní si je občas oblékne, když chce provokovat ....

... borec na konec:

Strašně se mi libi nošení dámského prádla. Miluji jemně černé pradlo typu tanga. Vetšina žen, které mne občas při převlekáni v sauně, bazénu a pod. zahlédli, reagovala uplně normalně. Mou partnerku to vzrušuje, když vi, že mám jeji prádlo během dne.

onl

foto: ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.