Sex s malým penisem je trapas! Zkušenosti čtenářek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Sex s malým penisem je trapas! Zkušenosti čtenářek...

 (ara )

05:00 – Měla jsem za 7 let asi 7 chlapů, a všichni měli »nádobíčko« poměrně dosti vyrovnané. Teď si říkám, že jsem měla docela štěstí na dobře vybavené hochy, neboť nyní jsem už třikrát po sobě narazila na kluky, kteří ho mají kratšího a poměrně slabšího a musím říct, že to není ono.

..

Hlavně co mě zarazilo bylo to, že tito méně vybavení to dělali strašně rychle, jako zajíci – no né, že by to bylo nepříjemný, ale zprvu mi to připadalo hlavně docela směšný... Byla jsem vždycky zvyklá na úplně jiný tempo, prostě pomalejší, a taky nás to vždy oba uspokojilo... Tihleti byli fakt jako zběsilí králíci...

Měla jsem partnera s extrémně velkým penisem, a ten jel jak králík, na druhé straně průměr a zasouval jemně, uspokojili jsme se oba. Záleží na muži a ženě,jejich vzájemné souhře, nikoli na velikosti.

Já jsem chodila s klukem, který ho měl hodně malého a opravdu to nestálo za nic, zezačátku jsem byla zamilovaná a snažila jsem se nic nedat najevo, ale po čase mi chyběl dobrý, nebo aspoň normální sex, tak jsem začala zahýbat... a pak jsem se s nim rozešla.Takže průpovídkám, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, nevěřim. Asi před dvěma lety jsem narazila na dalšího s malým – a on byl v posteli, s prominutím, velké čuně, jako by to chtěl něčím nahradit...

S malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo je velice zavádějící. Jednou jsem to zažila a byl to spíš skrytý trapas z mé strany... nic jsem tomu dotyčnému pochopitelně neřekla, aby chudák nebyl frustrovaný, ale rozešla jsem se s ním právě proto, že sex s ním byl spíš fraška :-)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.