Nahá těhotná Alena Šeredová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nahá těhotná Alena Šeredová

Alena Šeredová se naposledy před porodem postavila  před objektiv. A nafotila pěkně odvážné snímky!
Alena Šeredová se naposledy před porodem postavila před objektiv. A nafotila pěkně odvážné snímky! (– Stanislav Merhout, Stock, ara)

5:00 – Modelka Alena Šeredová (31) se odhalila pro prestižní kalendář Stock 2010! Snímky vypluly na povrch v době, kdy modelka čeká druhé dítě. Jedná se o vůbec poslední focení, kdy se těhotná postavila před objektiv.

Fotilo se v Itálii poblíž klubového resortu a pláže patřící rodině Buffonových. Jejich syn – slavný fotbalový brankář Gianluigi Buffon – je otcem Alenina téměř dvouletého chlapečka Luise Thomase i ještě nenarozeného miminka. „Fotili jsme v době jejich letního odpočinku, v okolí úžasného klubového resortu s bazénem, skvělou restaurací a uklidňující pláží,“ řekl Aha! producent Pavel Trčka.

I Šeredová přiznala, že tohle je opravdu poslední focení před porodem, kdy se svlékla. Přitom milionové nabídky jí chodí pořád, ona ale s rostoucím břichem všechny odmítá. Jediný, kdo ji smí vidět nahou, je její miláček Gigi. Škoda jen, že si na poslední dovolené na řecké pláži neuvědomila, že okolo sedí nejen spousta lidí, ale i připravení paparazzi. Ti celému světu poskytli snímky jejích odhalených bradavek. A Alena? Nedostala za ně ani korunu.

Na dovolené i s partnerem, fotbalovým brankářem Buffonem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.