Sex a velký klitoris | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sex a velký klitoris

 (ara )

15:30 – Jsem v sexu začátečník a moje současná a první má velký klitoris – při vzrušení asi 2,5 cm a dost široký, malé pysky přitom úhledné (schované) a přiměřené. Takže když jedeme klasiku (misio).

..

...tak jí do něho hodně narážím. Ona je přitom taková drobná holčinka s jemným obličejem, úžasně ženská a pod kalhotkami má takovéto »překvapení«. Sama se asi za něj trochu stydí, neřekla to přímo ale často se ptá, jestli se mi tam dole líbí. Pro orál a »ze zadu« je to fajn.

Mám také velký klitoris (2cm) i male pysky (2cm), příteli to nevadí vůbec, při orálním sexu a na dotek rukou ho to naopak dost vzrušuje. Spousta zkušenějších mužů má dole vyvinutějši slečny radši než ty ploché. Nezkušeni chlapci nevědí, co s tím a jsou v rozpacích, hledají především nějaký otvor :0)...

Taky jsem měla problémy s tím, že jsem si myslela že mi pysky musí trčet ven a styděla jsem se, že je má pěkně schované ale je to jedno hlavně chlapům.To my by jsme taky mohli řešit proč ho mají chlapi někdy do strany a nebo že jím při stopoření padá dolů. Hold to je jedno, hlavně že to dává ten pocit a tu rozkoš jak má.

Klitoris je vlastně zakrnělý penis tak když ho máš velký a chlap tě tak trochu pokouří...

Na chlapa musíš pomalu, aby pochopil jaký máš problém – a ne to na něj vyhrknout. Oni mají bujnou představivost a zaleknou se že tam máš snad obojí jak pochvu tak penis. Ale to se časem naučíš...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.