Prostituce je kvůli krizi v útlumu: Šlapky zlevňují o 500 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prostituce je kvůli krizi v útlumu: Šlapky zlevňují o 500 Kč!

PRAHA (ajd) – Značný úbytek zahraničních klientů donutil české prostitutky k přeorientování na tuzemskou klientelu. Aby kněžky lásky nalákaly do svých náručí spořivé Čechy, musejí jít s cenami dolů, a to i o několik desítek procent!


„Krize se na našem odvětví podepsala. Skopčáci přestali jezdit, už jich tady není tolik. Existují sice stálí klienti, kteří jsou na náš klub zvyklí, ale noví nepřichází,“ stěžuje si Dalibor Varan (54), majitel jednoho z příhraničních night clubů.

A dodává, že některých dívek se už musel zbavit. „Prostě jsem pro ně neměl práci. Měl jsem na směně čtyři holky, teď tu mám jen tři. I ty mají co dělat, aby se uživily. Některé proto odešly do Německa, pracují tam na privátech, ale žádná výhra to není. Němci jsou teď šetrní,“ dodal s tím, že ceny v Německu postihl pokles.

„V Norimberku na nádraží startují prostitutky na 20 eurech (v přepočtu asi 520 Kč, pozn. red.). O kus dál v uličce na starém městě už stejná služba stojí 50 eur, na privátu 100. Služby jsou tam ale těžké, existují jasná pravidla – když holka neudělá na privátu patnáct denně v těle, jde na ulici.“

Tristní situaci v prostituci dokreslují i aktuální tuzemské ceny, které oproti dvěma letům klesly mnohdy i o dvacet procent – minimálně o pětistovku. A zlevňuje se všude a všechno – i přidružené »atrakce«. Dříve si prostitutka třeba s klientem v klubu hodinku povídala. Kliknutím zvětšeteObjednala si k tomu drink, který se tvářil jako alkoholický koktejl, byl to přitom jen umně naředěný džus s výrobní cenou 12 korun za sklenici. Zákazníkovi, který ho dívce objednal, se však účtovaly až čtyři stovky za hodinu povídání. „Museli jsme od toho upustit. Teď si každý rozmýšlí, co dívce objedná. Proto jsme ten nápoj zrušili,“ uzavírá Varan.

Jak se v krizi vábí zákazníci

● taxi do klubů zdarma
● levné drinky
● happy hours (několik hodin denně, kdy jsou služby až za polovic)
● množstevní slevy (jedna dívka za 1500 Kč/h, druhá k tomu jen za 1000 Kč)
● ruší se vstupné do klubů
● striptýz zdarma
● v některých privátech lze platit stravenkami
● věrnostní programy

Permanentka do bordelu - Za 2600 měsíčně!

Kliknutím zvětšeteFELLBACH (kat) – Nevěstinec v německém městečku Fellbach nedaleko Stuttgartu zvedl ze židle nejen většinu politiků, ale i ženskou část populace! Zavedli tam totiž možnost platby paušálem!

S »permanentkou« za 100 eur, tedy asi 2600 Kč měsíčně, můžete podnik navštěvovat, jak často chcete, na jak dlouho chcete a dopřávat si jakékoli radovánky s kteroukoli kráskou...

Obyvatelky městečka a zájmové skupiny bojující za práva žen se už obrátily na německou kancléřku Angelu Merkel (54) se žádostí o reformu zákona o prostituci. Chtějí do něj zapracovat například ochranu důstojnosti žen, které v podniku pracují. Případné zrušení podniku nebo alespoň zákaz prodeje »permanentek« je zatím v kompetencích města. Protesty ale možná donutí o sporu jednat i politické špičky.


Foto Aha! – Václav Nekvapil, Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.