Jak poznáte, že žena orgasmus předstírá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak poznáte, že žena orgasmus předstírá?

Čekání na orgasmus... Kde ten ňouma je?
Čekání na orgasmus... Kde ten ňouma je?

PRAHA – Muž to má těžké: jeho orgasmus je zcela zřetelný. Ale ženy? Pokud sehrají v pravý čas divadélko s patřičným kvílením a svíjením... jenomže to je omyl!

Muž to má těžké: jeho orgasmus je zcela zřetelný. Ale ženy? Pokud sehrají v pravý čas divadélko s patřičným kvílením a svíjením... jenomže to je omyl!

Kvílení

Prvním signálem vzrušení ženy je nepravidelnost dýchání. Dojde k zadržování dechu a mohutným výdechům, na něž jsou obvykle navázány i vášnivé vzdechy.

  • Rada pro muže: soulož nahrávejte!
Bušící srdce

Současně s prudkým dýcháním se dostaví výrazně zvýšený tlukot srdce – to si tělo říká o větší přísun kyslíku. Zatímco nepravidelné dýchání se dá s trochou dovednosti napodobit, prudce bušící srdce lze imitovat jen stěží.

  • Rada pro muže: při souloži používejte stetoskop!
Milostné křeče

Vzrušení ženy se dá velmi dobře odhadnout také na jejích pohybech. Začne-li se žena svíjet a zároveň se o vás nejrůzněji opírat (pokud je živelná, pak možná i větší silou), znamená to, že si užívá. Což se dá opět sehrát – až na jednu drobnost: ženský orgasmus bývá doprovázen kroucením prstů na noze!

  • Rada pro muže: používejte zpětné zrcátko!
Roztažené ruce

Překvapivě důležitý signál o sexuálním potěšení vysílají ruce. Platí, že ve stavu rozkoše si partnerka nedělá hlavu s tím, kam ruce pokládá. Může je mít roztažené na prostěradle, na vašich zádech nebo se jimi proti vám vzpírá. Horší chvíle nastane tehdy, když má paže takřka křečovitě spuštěné souměrně se svým tělem.

  • Rada pro muže: mějte oči všude!
Kopírování pohybů

Velmi dobrým indikátorem sexuální spokojenosti partnerky je míra, do jaké dokáže kopírovat vaše pohyby. Dobrý sex by měl být vždycky synchronizovaný, ostatně to je způsob jakým dosahujeme orgasmu. Těla milenců se spojí jakoby v jedno...

  • Rada pro muže: nezapomeňte na metronom!
Zatínání vaginálních svalů

Jsou to velice silné svaly a řada žen jich využívá, aby znásobila své potěšení. Pokud ucítíte rychlý sled kontrakcí a uvolňování, můžete být sami se sebou spokojeni. Některé ženy tento signál nevysílají, místo toho vás ale třeba nechají proniknout o něco dále.

  • Rada pro muže: Nebojte se jít do hloubky!
... a jedno trapné tajemství!

Existují muži, jejichž orgasmus se neprojevuje výronem spermatu. Jde o takzvanou retrográdní ejakulaci. Sperma odchází – místo z těla ven – dovnitř, do močového měchýře. Stává se to poměrně často mužům, kteří podstoupili operaci prostaty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.