Jejda! Orgasmus při klistýru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jejda! Orgasmus při klistýru!

PRAHA – „Kolem 9.30 pro mě přišla sestra a řekla, abych šla s ní. Zavedla mě do nějaké ordinace, řekla, abych si lehla na bok na lehátko a vyhrnula si košili, že musím dostat klystýr. No, moc se mi nechtělo, ale co mi zbývalo.

„Kolem 9.30 pro mě přišla sestra a řekla, abych šla s ní. Zavedla mě do nějaké ordinace, řekla, abych si lehla na bok na lehátko a vyhrnula si košili, že musím dostat klystýr. No, moc se mi nechtělo, ale co mi zbývalo.

Udělala jsem, co říkala. Sestra byla velmi šetrná, cítila jsem, jak mi strká hadici do konečníku a potom zvláštní pocit, jak mi vlažná voda vtéká dovnitř. Nikdy předtím jsem klystýr nedostávala. Cítila jsem zvláštní šimrání v podbříšku, které bylo stále silnější a silnější až přerostlo v orgasmus. Nebyl nijak silný, ale byl. Navíc jsem nechtěla, aby si toho sestra všimla. Operace pak dopadla dobře. Všichni říkají, jak je klystýr hrozná věc, a já při tom prožila orgasmus jako při milování. Je to normální? Musím na to myslet. Odpoví mi někdo? Nebo má někdo podobnou zkušenost? ” popisuje svůj neobvyklý zážitek na serveru doktorka.cz třiadvacetiletá dívka Simona.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.