Holky, nebojte se masturbace! Muži jsou nešikovní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Holky, nebojte se masturbace! Muži jsou nešikovní!

Pro spoustu lidí je sex masturbací a tělo partnera je pouhým objektem.
Pro spoustu lidí je sex masturbací a tělo partnera je pouhým objektem.

Pokud vaše partnerka nikdy nedosáhla vyvrcholení, poraďte jí, aby zkusila masturbovat. Takhle totiž dokáží dosáhnout orgasmu téměř všechny ženy!

 

Důvodem těchto trablů je klitoris. Jediným úkolem tohoto orgánu je poskytovat uspokojení. Ženy často cítí zoufalství zoufalství nad mužskou nešikovností. Není divu, že některé ženy dávají přednost sexu se ženou a jiné si pochvalují, jak obyčejná okurka předčí muže.

Aha vám  přináší pár rad, jak ženu uspokojit. Nejpravděpodobněji dosáhne vyvrcholení při masturbaci, ale při souloži to pro ni bude mnohem těžší. Nejméně jedna z následujících metod jí to určitě umožní. Před použitím kterékoli z nich se nejdříve přesvědčte, že je plně vzrušená, a až pak vnikněte do pochvy.

  1. V poloze muž nahoře se nadzdvihněte na rukách a pohybujte jen konečkem penisu mezí pysky ohanbí směrem dovnitř a ven tak, abyste na ně tlačil. Tato metoda vás pravděpodobně nebude dostatečně stimulovat, ale použijete-li jí mezi obdobími hlubšího pronikání, může být pro partnerku velmi vzrušující.
  2. Po každém vniknutí vytáhněte penis co nejvíce ven. Ženy to považují za velice příjemný pohyb, protože vyvolává stejné pocity jako předešlá metoda-natahuje pysky ohanbí a stimuluje velmi citlivý poševní vchod.
  3. Pří souloži vyberte takovou polohu, při které můžete rukou snadno dosáhnout na partnerčin klitoris, takže jí můžete poskytovat stimulaci navíc. Nebo jí navrhněte, aby se sama stimulovala, když je váš penis v pochvě.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.