Ze sexu nemám vůbec nic! Kazí mi ho moje hlava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ze sexu nemám vůbec nic! Kazí mi ho moje hlava

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 
 

Dobrý den, kdykoliv dojde na mazlení nebo milování, nic necítím a mám v hlavě tisíc a jeden problém, mnohem podstatnější než samotné milování. Nikdy jsem nezažila orgasmus a ani žádný prožitek z toho, co k tomu patří? Je to normální, mohu s tím něco dělat? (Daniela, 36)

Milá Danielo, problémem může být především to, že, jak sama píšete, se nedokážete uvolnit a trápí vás problémy. Zeptejte se sama sebe, odkud přicházejí, zda jsou tak neodkladné, proč jsou podstatnější než milování. Způsob prožívání orgasmu i toho, jak je ho dosaženo, se u jednotlivých žen liší. Některé ženy nemohou vaginálního orgasmus dosáhnout (chybí jim takzvaný bod G), proto dosahují pouze klitoridálního orgasmu.

Nejde ale o nic špatného, je dobré držet se toho, co se vám líbí, a nesnažit se za každou cenu o orgasmus. To, že se vám nyní nedaří s partnerem dosáhnout orgasmu, neznamená, že je něco v nepořádku, mnohé ženy orgasmu nedosahují vůbec, jiné se potřebují "naučit", jak orgasmus prožívat. V žádném případě to není důvodem k tomu, abyste se cítila provinile, sexuální aktivity mohou být příjemné i bez orgasmu, není nutné z milování dělat honbu za vyvrcholením. Zkuste partnera navést k tomu, jak vás má dráždit, můžete mu sama pomoct, ukázat mu, co se vám líbí. Pokud během sexu uvíznete v jiných myšlenkách, nemuselo by být na škodu zaneprázdnění vaší hlavy. Zkuste třeba během styku sledovat videa pro dospělé. Mohou povzbudit výkon a zaměstnat vaše smysly. :-) 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.