Když si sundal trenky, bylo to roztomilé… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Když si sundal trenky, bylo to roztomilé…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Jsem čerstvě vdaná a s manželem jsme se dohodli, že se spolu vyspíme až po svatbě. Když si ale o svatební noci sundal v ložnici trenky, přišlo mi až roztomilé, co v nich schovával. Jeho penis byl tak maličký! Nejdřív mi to přišlo úsměvné, ale pak jsem zjistila, že ho v sobě skutečně skoro necítím. Příliš se nezvětšil, ani když se vzrušil. Jsem z toho nešťastná, necítím ho v sobě a nevím, jak mu to říct. (Helena, 24 let)

Heleno, toto opravdu není jednoduchý problém. A věřte mi, kdybyste manželovi řekla, že ho v sobě ani necítíte, myslím, že byste jeho egu zasadila ránu, která už by nešla vyléčit. Je zřejmé, že manžela milujete a není to pro vás důvod k tomu, abyste ho opouštěla, takže to chce jen najít jiný způsob uspokojení. V první řadě máte klitoris. Při sexu partnera navádějte na něj nebo mu řekněte přímo, ať se této oblasti věnuje více. To je nejjednodušší cesta, jak dosáhnout orgasmu. Dále si můžete zakoupit vibrátory a zapojit je do vašich společných hrátek. Možností je mnoho, stačí je jen poznávat a nebát se experimentovat!:)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.