Mám ji pozorovat při sexu s kamarádem: Prý je to vzrušující! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mám ji pozorovat při sexu s kamarádem: Prý je to vzrušující!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Moje přítelkyně mě nedávno šokovala. Jsme spolu teprve rok a půl, ale všechno klape jak má. Sex máme pravidelně a myslel jsem si, že jí nic nechybí. Omyl. Ona totiž přišla s tím, že její kamarád povoluje své partnerce sex s jinými muži a navíc ji u toho pozoruje. Prý je to oba dva vzrušuje. Moje přítelkyně by to chtěla zkusit taky a napřímo se mě zeptala, jestli by se mohla vyspat s Jonášem, jejím spolužákem ze školy. Já ale takový vztah nechci, zhnusila se mi. Nechci ale o náš vztah přijít. (Martin, 26 let)

Martine, je pravda, že existují páry, které si svůj sexuální život zpestřují sexem s jinými lidmi a ještě se u toho pozorují, musejí to ale chtít oba a rozhodně na sebe nesmějí žárlit. Ve vašem případě se ovšem zdá, že ze strany vaší partnerky nejde o nějakou nenaplněnou fantazii, ale spíš o »volňásek« na sex s určitou osobou. Je také možné, že styk mezi nimi už proběhl a ona si přeje jen dodatečné povolení. Pokud chcete monogamní vztah a její nápad přijmete, bude to pro vás stejně jen zahýbání a s tím se určitě jen tak nevyrovnáte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.