Manželovo přání mě vyděsilo: PŘIPÍNACÍ PENIS? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželovo přání mě vyděsilo: PŘIPÍNACÍ PENIS?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S manželem jsme spolu patnáct let, sex máme pravidelně a oba si ho užíváme. Jenže teď manželovi asi ruplo v bedně a chce po mně, abych mu udělala anální sex. Prý viděl na internetu připínací penisy a začalo ho to hrozně vzrušovat. Chtěl by zkusit, jaké to je. Nestává se z něj gay? Tohle jeho přání je mi odporné a asi to nedám. (Natálie, 42 let)

Natálie, sex má být příjemný pro oba, takže se do ničeho nenuťte. Na druhou stranu, pokud partnerovi nevyhovíte, může být pak frustrovaný. O sexu se musí mluvit. Jen tak se dozvíte přání toho druhého a společně můžete najít přijatelný kompromis. Zcela negativní postoj nikomu neprospěje, protože se manžel může uzavřít a hledat potěšení jinde. Vysvětlete si, proč to chce zkusit a proč vy se tomu bráníte, třeba společnými silami přijdete na adekvátní náhradu análního uspokojení, která vám nepřijde odporná.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.