Procházky ano, ale sex ne: Proč se o nic nepokusil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Procházky ano, ale sex ne: Proč se o nic nepokusil?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Už čtvrtým měsícem randím s naprosto skvělým chlapem. Ve všem si sedneme, máme stejné názory a nikdy se spolu nenudíme. Jediným problémem je z mé strany sex. Žádný s ním totiž zatím neproběhl. Maximálně mi dal pusu na tvář, to je všechno. Mně už ale milování chybí, jak bych ho mohla svést? (Lucie, 27 let)

Lucie, v otázce neuvádíte, jestli už jste se vy sama o něco pokusila. Pokud jste si jistá jeho zájmem o Vás a myslíte si, že je pouze nesmělý, navrhuji pozvat přítele k Vám domů, obléct si něco pěkného, v čem se cítíte sexy, navodit příjemnou atmosféru a jednoduše mu ukázat, jak moc ho chcete. Pokud si ale myslíte, že by se za jeho zdrženlivostí mohl ukrývat jiný problém, nevidím jinou možnost, než si s ním o tom promluvit. Opět doporučuji udělat to někde v soukromí, abyste se oba cítili příjemně, dokázali se uvolnit a otevřeně si na toto téma promluvit. Přeji mnoho úspěchů!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.