Během sexu jsem si na jeho těle všimla něčeho nechutného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Během sexu jsem si na jeho těle všimla něčeho nechutného!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Po sedmi letech jsem se rozešla s přítelem. Trvalo mi dlouho, než jsem si někoho připustila k tělu. Pak se ale objevil Martin a mně se hned zalíbil. Chvilku jsme jen chodili na procházky, večeře a tak. Když ale došlo na náš první sex, všimla jsem si na jeho těle ošklivých strií. Měl je na břiše, rukách, nohou, prostě všude. Zhnusil se mi a asi to s ním budu muset ukončit, další sex už nezvládnu. (Jitka, 39 let)

Jitko, pro vaše pocity mám velké pochopení, ani mne strie na mužském těle nevzrušují. Pokud je to pro vás takový problém, nezbývá, než si hledat jiného partnera. Fyzická přitažlivost je totiž něco, co se dá jen těžko ovlivnit a pokud ve vztahu schází, mohou se intimní chvilky snadno proměnit v utrpení. Pokud si jinak rozumíte, zkuste mu navrhnout, že zůstanete alespoň přáteli.

Přečtěte si
Georgi Kelly
22. 10. 2022 • 16:27

Kazdej mame nejaky vady. Podstatny je to vevnitr. Na to, aby se nekomu clovek zhnusil jenom proto, ze ma strie, musi byt ten nekdo extreme povrchni!!! Vyrazka/ekzem, ci nejaka realna deformace by asi jeste pochopit sly. Ale strie??? To jako vazne??? Fakt by me zajimalo jak neskonale dokonale vypada pisatelka
A mimochodem si nemyslim, ze strie maji co docineni s fyzickou pritazlivosti. Kdyby ji totiz dotycnej fyzicky nepritahoval, nechodila a nespala by s nim.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.