Můžu být alergický na vlastní orgasmus? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Můžu být alergický na vlastní orgasmus?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám dotaz. Mohl bych být alergický na svůj vlastní orgasmus? Vždycky když vyvrcholím, začnu kašlat, dostanu rýmu, občas mám i horečky a dělá se mi vyrážka na rukou. Ptal jsem se kamarádů, jestli se jim to po orgasmu děje taky, ale nikdo s tím nemá zkušenost. (Roman, 19 let)

Romane, alergie na vlastní orgasmus skutečně existuje a odborně se označuje jako tzv. syndrom postorgasmického onemocnění. Projevuje se tak, že po vlastním vyvrcholení začne mít dotyčný podobné příznaky, jako u chřipky (kašel, rýma, svalová slabost, horečka atd.). Tyto reakce mohou přetrvávat několik dní až týden. Na světě bylo zatím potvrzeno jen 60 případů tohoto onemocnění. Spoustě mužům se ale děje to samé co vám, jen nevěděli, že jde o alergickou reakci na vlastní spermie. Vědci zjistili, že na zmírnění příznaků působí lék s názvem fexofenadine. V první řadě ale doporučujeme celou situaci konzultovat s lékařem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.