Zkusili jsme to, ale prostě se tam nenarve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Zkusili jsme to, ale prostě se tam nenarve!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S mojí ženou chceme oba dva už dlouho zkusit anální sex, ale pořád se nám nedaří. Máme lubrikační gel, používám kondom a žena si dokonce navlhčila konečník. Můj penis se do něj ale bohužel nenarve. Nemáte nějaké rady, jak na to? (Lumír, 34 let)

Lumíre, anální styk je mnohdy obtížnou praktikou, s níž se nepotýkáte jen vy. Přesto mám pro Vás několik tipů, jak ho zrealizovat, případně zpříjemnit. Jistě už máte speciální lubrikační gel, ale zkuste si pořídit extra silný kondom - pro anální styk má své výhody (je bezpečnější a zmenší penis, takže půjde lépe zavést do konečníku). Důležité je taky strach Vaší přítelkyně z análního styku. Je tu totiž možnost, že se ne zcela uvolní. Zkuste polohu zezadu, při níž podložíte přítelkyni polštářky a ona na nich jen leží (neopírá se o ruce - tak se může zcela uvolnit a soustředit se. Hlavně na ni nespěchejte - pokoušejte se o anální styk pomalu, nejprve zaveďte jen žalud a třeba až příště o něco hlouběji.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.