Bylo to dokonalé, ale… Matka to celé zkazila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bylo to dokonalé, ale… Matka to celé zkazila!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Měl jsem skvělou partnerku, všechno nám klapalo. Akorát moje matka na ni měla pořád nějaké narážky. Nakonec jsem se od mámy odstěhoval, abych přítelkyni dokázal, že ji miluju a názor matky mě nezajímá. Ona mě ale nakonec stejně opustila, protože máma nás pořád navštěvovala a nadávala jí. Matce jsem nedokázal návštěvy zakázat. Teď, po třech letech, mám novou partnerku a vím, že je to ta pravá. Matka už se ale zase pustila do ničení mého vztahu, tentokrát se ale nedám! Ale co s tím? (Max, 27 let)

Maxi, problémy mezi matkami partnerů a jejich přítelkyněmi bývají spory bohužel velice časté. Matky mají holt k synům specifický majetnický vztah, který jim brání se jich vzdát. Partnerky svých synů často vnímají jako své konkurentky. Vzhledem k tomu Vám doporučovala buď matce důrazně vysvětlit, že nemá do Vašeho vztahu co mluvit. Pokud by ani potom nepřestala, jednoduše bych komunikaci přerušila. Zde bohužel nic jiného nezabírá. Až potom by si možná uvědomila, kde jsou hranice...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.