Nemůžu si pomoct, ale přítel tohle asi neskousne… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemůžu si pomoct, ale přítel tohle asi neskousne…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelem žiju dva roky, miluju ho a sex je skvělý. Už dlouho mám ale nutkání zkusit sex se ženou. Hrozně mě to láká, i když jsem se tomu snažila ubránit. Nechtěla jsem ale partnera podvádět, tak jsem mu o svých choutkách řekla. Nebyl nadšený, prý by to neskousl. Ještě mě teda napadlo mu navrhnout sex ve třech, abych udělala kompromis. Co myslíte? Mohlo by to nějak narušit náš vztah? (Eliška, 23 let)

Eliško, chápu vaši touhu experimentovat, na druhou stranu ale chápu i obavy vašeho partnera. Nejsem si jistá tím, do jaké míry může tento experiment váš vztah poškodit. Každý z vás na to může reagovat úplně jinak. Být vámi, nemotala bych partnera do vašich tužeb a představ. Nejjednodušší by bylo to prostě vyzkoušet, abyste si ujasnila, co vás vlastně přitahuje a v čem byste chtěla žít. Není to o kompromisu, na který byste se museli připravovat. Je to spíše o přehodnocení vlastních priorit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.