Brácha mě zabije! Když ona to chtěla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brácha mě zabije! Když ona to chtěla…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Na jedné rodinné oslavě jsme si s bráchovou manželkou dali pár skleniček. Byla to sranda, o nic nešlo. Pak se po mně ale začala sápat a svádět mě. Snažil jsem se jí odolat, ale nešlo to. Nakonec jsme se vášnivě líbali a mně se z toho postavil. Už mi rozepínala poklopec, ale v tom jsem ji zastavil, že tohle bráchovi neudělám. Takže nic nebylo. Teď mě ale trápí svědomí, musím to bráchovi říct, ale už se na mě asi v životě nepodívá. (Bořek, 22 let)

Bořku, je zcela pochopitelné, že máte černé svědomí. To, co se odehrálo mezi vámi a vaší švagrovou není v pořádku. Nicméně když to bratrovi řeknete, mohlo by to napáchat víc škody, než užitku. Hodně by mu to ublížilo a možná by to změnilo váš vztah už navždy. Pořádně si to promyslete.

Přečtěte si
Yarda
2. 1. 2022 • 14:02

IMHO ses zachoval líp než by se zachovali mnozí jiní. Bratrovi nic neříkej, vlastně se tvou zásluhou (pokud co píšeš je pravda) nic nestalo. Bratrovi o tom nic neříkej, asi by to přineslo víc škody než užitku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.