Měla jsem sex s jeho kamarádem a on u toho masturboval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Měla jsem sex s jeho kamarádem a on u toho masturboval!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S manželem jsme svoji patnáct let. Jistě chápete, že ten pomyslný žár a jiskra už u nás ve vztahu není. Zajeli jsme do stereotypu. Manžel se z něj chtěl dostat, proto mi navrhl něco bláznivého. Řekl mi, že jeho kamarád Lukáš by mě chtěl vyzkoušet v posteli. Zaskočilo mě to, ale dorazilo mě to, co řekl pak. On by u toho prý chtěl být jako divák a dělat si u toho dobře, teda masturbovat. Kývla jsem na to, která žena by to odmítla. Byl to pro mě ten nejlepší zážitek, chtěla bych to zopakovat, ale manžel už je proti. Přemýšlela jsem, že za Lukášem půjdu a rozdám si to s ním tajně. (Denisa, 33 let)

Deniso, jak jste sama psala, manžel chtěl z vašeho vztahu vymést stereotyp. Oba jste zažili něco nového, co vás vzrušovalo. Ale pokud v tom jeden chce pokračovat a druhý ne, fungovat to nebude. Jít za manželovým kamarádem bez jeho vědomí už je čistá nevěra. Rozmyslete si, zda vám to za to stojí. O manžela byste nejspíš přišla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.