Po rozvodu je to těžké. Musí se zbavit studu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Po rozvodu je to těžké. Musí se zbavit studu!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 29, jsem rozvedená a mám dvě děti. Ráda bych se seznámila s jiným mužem, ale mám problém. Ve svém životě jsem v sexu měla jen manžela. Stydím se za svůj vzhled (mírné akné, prsa). Jak se mám studu zbavit? Děkuji (Tereza, 29)

Dobrý den, myslím, že je nejprve zapotřebí, abyste si sama sebe začala vážit a objevila své přednosti. Nikdo není dokonalý, ale pokud na sebe pohlížíme jen jako na bytost, se kterou nejsme spokojeni, mohou nás takto vidět i ostatní. Když se podíváte do zrcadla, jistě zjistíte, že jste ve skutečnosti krásná. Akné lze zakrýt vhodnými krémy (poraďte se s kožním lékařem o možnosti léčby), poprsí je možné modelovat vhodnou podprsenkou, pokud byste opravdu měla pocit, že se svými ňadry nejste spokojená, můžete si je nechat upravit plastickým chirurgem, který prsa vymodeluje podle Vašeho přání a s ohledem na Vaši postavu. Doporučuji Vám popovídat si s psychologem, který Vám pomůže zbavit se nízkého sebevědomí a začít si sama sebe opět vážit. Věřím, že se Vám poté podaří seznámit se s mužem, který k Vám bude milý a laskavý a kterého budete milovat.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.