Špatná erekce kvůli povrchním vztahům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Špatná erekce kvůli povrchním vztahům?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 19 let a i přes to mám dost velké poruchy s erekcí. Myslím si, že je to proto, že jsem měl více velmi povrchových vztahů, ale nevím. Velice mě to trápí, například při mazlení se se mnou vůbec nic neděje a ani při sexu nejsem schopen svou partnerku uspokojit. Vůbec nevím co mám dělat. A když už se erekce dostaví, vydrží jenom krátkou dobu. Děkuji za odpověď (Erik, 19)

Dobrý den, problémy s erekcí (erektilní dysfunkce) mohou mít řadu příčin, mimo jiné i psychické - jakýkoliv partnerský nesoulad, hádky, stres, vyčerpání apod. se na schopnosti dosáhnout erekce negativně projeví. Může mít vliv i Vámi zmiňované střídání partnerek. Nevím, jak jste na tom s erekcí při masturbaci, obvykle s ní ale mladí muži problém nemívají. Zkuste na sex tolik nespěchta, nesoustředit se jen na Vaši erekci ale i více vnímat partnerku a užívat si i "nesexuální" stimuly - její blízkost, intimitu, důvěru, povídání, mazlení... Léky na zlepšení erekce (Viagra a jiné) jsou na lékařský předpis, v případě potřeby Vám je může předepsat lékař (praktický lékař, sexuolog, urolog), obvykle opravdu pomohou erekci navodit (za přítomnosti erotické stimulace).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.