Takový pocit sex skutečně pokazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takový pocit sex skutečně pokazí!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, se svým partnerem jsem již více než rok. Sex se nám spolu líbí, nikdy jsme neměli žádný problém co se týká této oblasti. Můj problém je ten, že posledních pár týdnů když spolu máme sex, asi po třech až pěti minutách pocítím nepříjemný pocit když se mě partner dotýká a musíme sex ukončit. Není v tom fyzická bolest ani nic podobného. Najednou se necítím dobře, je to jakoby na mě najednou sahal někdo cizí. Chtěla bych se zeptat, zda je možné nějakým způsobem problém vyřešit. Za případnou odpověď velice děkuji. (Renata, 24)

 

Dobrý den, je-li žena od počátku nespokojena se svým sexuálním životem, s partnerem se neumí společně “ vyladit“ ve svých potřebách, může dojít k problému se vzrušivostí až k nezájmu až odporu. Je vhodné vždy individuálně o situaci pohovořit v ordinaci. Máte-li zájem Váš problém seriózně řešit, můžete se objednat na specializované pracoviště.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.