Bojím se, že ji opět zklamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bojím se, že ji opět zklamu!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...  (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, mám problém o kterém nerad mluvím. Je mi 25 let a mám přítelkyni se kterou vše klape jak má. Až tedy na sex. Pokaždé když na to má dojít tak to prostě z mé strany nejde a když už tak to trvá třeba jen minutu nikdy dřív jsem takový problém neměl. A už jsem se i toho sexu začal bát abych ji zase nezklamal. Veřejně o tom moc mluvit nedokážu ale díky tomu je nás vztah na pokraji krachu." (Mirek, 25)

Dobrý den, určitě je důležité o tomto problému mluvit s vaší partnerkou, aby věděla, proč s ní nechcete spát, abyste ji nezklamal. Chápavá přítelkyně by vás měla podpořit a společně najít ten problém. Nezměnilo se něco v poslední době ve vašem vztahu/životě, co by mohlo ovlivnit vaši psychiku? Změny v práci/škole, problémy v rodině? Nebo například nějaké zdravotní problémy? Nové léky? Je potřeba to projít a zkusit najít ten původní prvek, který vás ovlivnil. Popřípadě to probrat se specializovaným sexuologem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.