Každá žena to má jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Každá žena to má jinak!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli při prvním pohlavním styku vždy dojde ke krváceni. Chceme spolu s přitelem prožít první pohlavní styk (z mojí stran) a nejvíc se bojím té krve. Chtěla jsem se zeptat, jestli krve bude hodně nebo ne. Docela se toho bojím. Předem děkuji za odpověď." (Julie, 19)

Dobrý den, při prvním milování některé ženy krvácejí méně, jiné více, krve ale rozhodně není tolik jako například při menstruaci. Navíc pokud jste používala tampóny nebo masturbovala, může být Vaše panenská blána již částečně narušená a krvácení bude slabší. V žádném případě se ale nemusíte krvácení obávat. Vnímání bolesti je také individuální, některé dívky ji pociťují více, jiné méně, některé vůbec. Je přirozené, že před prvním milováním jsou oba partneři nervózní a obávají se ho, obvykle se také vše nepodaří podle představ, které o sexu mají. Sexu se ale musíme učit stejně jako jakékoliv jiné činnosti (přestože nás k němu vede instinkt, který nám částečně říká, co máme dělat). Naše představy jsou ale hodně zkreslené tím, co o sexu slyšíme od kamarádů a známých a co nám předkládají média.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.