Tohle je opravdu malér! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle je opravdu malér!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 21 let, příteli je 23, jsme spolu 3 roky a je to můj první vztah. Přiznám se, že sex jsem měla i s jiným mužem, měli jsme s přítelem těžké období. Každopádně sex byl ze začátku skvělý, pak přestal brát antidepresiva a zhoršila se výdrž a byť je to už teď zas trochu lepší, furt to není ono a já víc a víc koukám po jiných mužích.Ve všem ostatním je skvělý.
Nedávno se mi však stalo, že jsem musela sex přerušit, prototože jsem si uvědomila, že vlastně vůbec nic necítím a dost mě to vyděsilo,  nevím moc co s tím. Prosím o radu. Děkuji. (Dominika, 21)

Dobrý den, to musí mít psychickou nadstavbu. Je zajímavé, že pokud bral přítel antidepresiva, sex byl skvělý, a po jejich vysazení se zhoršila výdrž. Některá antidepresiva totiž naopak libido snižují. Ale jen některá. Vypadá to, jako byste k příteli přestávala něco cítit,to není jen to, že vás přestává přitahovat sexuálně. Sice říkáte, že všem ostatním je skvělý, to je fajn, ale někdy se nevědomky problémy v sexu přenášejí i do kvality vztahu. Začínají vás zajímat jiní muži. Kdybychom  seděly spolu, zeptala bych se vás, jak to máte s vzájemnou potřebou dotyků, zda se líbáte, objímáte, hladíte, mazlíte, i když z toho nemusí být milování. Zda na to máte chuť. I to je důležitý ukazatel. Zkuste se do milování nenutit a buďte spolu jen tehdy, kdy po tom budete toužit vy.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.