Z pochvy mi vychází vzduch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Z pochvy mi vychází vzduch!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, s manželem sexuálně žijeme cca 14let. Máme rodinu. Poslední dobou cca rok možná dva, se nám občas při sexu stane pro nás zvláštní věc. Ale nejsme schopni o ní hovořit...Stává se, že z pochvy vychází vzduch. Obdobně jako při "střevní kolice"...Nevím jak pro manžela, ale pro mě je to nepříjemné, né po stránce sexuální, ale spíš po stránce psychické. Jak se vůbec do pochvy vzduch dostane a není to příznak zdravotních problémů? Na gyn. kontroly chodím pravidelně, ale se svým lékařem se o tom bavit nedovedu. Občas trpím mykozami, ale nic vážného. Proto mě napadlo obrátit se na vaši poradnu. Moc díky za odpověď. (Renata, 35)

Dobrý den, nejde o nic zvláštního, vzduch se do pochvy dostává přirozeně při kopulačních pohybech, zvláště když partner svůj penis zcela vysune ven a pak tlakem opět zasune. Když se pak vaše poševní svalstvo uvolňuje, uvolněný vzduch vychází ven s patřičným zvukovým doprovodem. Jde o zcela přirozenou věc, klidně se jí zasmějte a dovolte si ji brát s lehkostí, jako součást vaší vášnivé lásky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.