Nelze s ním nic podnikat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nelze s ním nic podnikat!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, můj přítel (4 roky žijeme spolu) pracuje šest hodin denně jako učitel, ale odpoledne, dojíždí cca 50 km vlakem, domů se vrací okolo 21.30. Je permanentně unavený, celé dny, i o víkendech. Jistě chápete, že mi to vadí, nelze s ním nic podnikat, nelze s ním normálně sexuálně žít. Existuje nějaký lék nebo potravinový doplněk, který by ho "nabil energií", odstranil únavu? Prosím poraďte, děkuji předem. (Marika, 42)

Mariko, nerovnoměrná nebo déletrvající zátěž, stres, věk nad 40 let a zodpovědné zaměstnání jsou faktory, které velmi významně ovlivňují mužské sexuální chování, téměř ho ničí. Nevím, kolik je Vašemu partnerovi let, ale v každém případě se jedná o velmi citlivou záležitost, ve které je možno napáchat mnoho škod, jak je mi z praxe známo, a tak především doporučuji opatrnost. Co se týká zlepšení sexuálních schopností, přikládám soubory s přípravky - potravinami pro zvláštní výživu, které působí příznivě na zlepšení erekce. Je třeba analyzovat stav: jestli při únavě nemá Váš partner na sex vůbec chuť, anebo zda má sexuální apetenci a je jen velmi unaven, takže jsou obtíže s erekcí. Ke zvýšení energie doporučuji kombinaci B-komplexu forte 1x denně (ca 25 Kč 3O tbl.) a Vitaminu 4 tobolky 100 mg - 1 tob., max. 2 tob. denně (ca 35 Kč 30 tobolek); jsou to léčivé přípravky, které jsou běžně dostupné bez lékařského předpisu. Velmi dobře se také uplatňuje potravní doplněk s obsahem koenzymu Q10 (doporučuji přípravek Hemabion 30 mg); tento přípravek přímo zvyšuje energii v buňkách (1, max. tobolky denně; 30 tobolek stojí ca 200 Kč), organizmus se musí tímto přípravkem min. měsíc sytit, potom se začíná ukazovat výsledek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.