Pro zvětšení nádobíčka udělá cokoliv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pro zvětšení nádobíčka udělá cokoliv!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

potřebuji poradit. Na internetu jsem narazil na stránku,kde stálo, že je možné zvětšit svůj penis pomocí přístroje ANDROPENIS. Už jsem to viděl i v televizi a do diskuse lidé psali, že to vážně funguje. Také jsem viděl knihu, kde jsou popsány speciální techniky a cvičení. V Africe prý tyto techniky v některých kmenech provádějí s úspěchem. Myslíte, že to mám vyzkoušet nebo je to všechno podvod?Jestli ano ,jak je možné, že to nabízí v televizi? Omlouvám se, že vás otravuji,ale je to pro mě moc důležité! (David, 19)

Dobrý den,

jediná skutečně funkční metoda na zvětšení penisu je plastická operace, sice existují praktiky ke zvětšení penisu, které jsou některými africkými kmeny prováděny, v našich podmínkách ale nebylo popsáno, že by přinášely nějaké výsledky. Ačkoliv toto téma zejména mladé muže často trápí, působí velikost penisu při plození dětí málokdy problém.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.