Z hetero na homo klidně i po 40?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Z hetero na homo klidně i po 40?!

poradna
poradna (red)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,obracím se na vás s možná častým dotazem na sexuální orientaci. Zábavné možná bude, že už dávno nejsem teenager, jsem několikrát rozvedená a mám dospělé děti :) Asi posledních 10 let mám erotické sny a fantazie o ženách, dokonce se mi zdálo o sexu s kolegyněmi z práce. Mám velmi ráda jednu ženu a naprosto netuším, zda ten cit je přátelství, nebo láska (to mi vždy spývalo). Cítím se jako mezi psem a vlkem a rozčiluje mne to. Vztahy s muži končí z mé strany po první schůzce, stále stejná nuda a sebestřednost. K tomu, abych oslovila nějakou potenciální "bližší kamarádku" nemám dost odvahy. Nechci ale zůstat sama. Poradíte? Děkuji (Kristýna, 41)

Sexuální orientací rozumíme celoživotní, neměnný stav erotické a citové preference osob daného pohlaví. Pacientovi zdůrazňujeme, že terapeut pouze pomáhá zjistit jeho zaměření, ale rozhodující je jeho sebepoznání. Mohu vám doporučit konzultaci s psychologem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.