Kvůli operaci neejakuluje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvůli operaci neejakuluje?

poradna
poradna (red)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc. Vždy při orgasmu jsem ejakuloval řekl bych normální množství spermatu, ovšem včera byla při orgasmu s partnerkou naprostá absence ejakulátu. Nikdy se mi nic podobného nestalo a docela mne to překvapilo a vystrašilo. Četl jsem, že takový stav může způsobit poúrazový či pooperační stav a já jsem se před necelými 2 týdny podrobil náročnému zákroku resekce části střeva. Myslíte, že by mohla být uvedená operace vysvětlením? A za jak dlouho se případně normální ejakulace obnoví? Velice děkuji za odpověď, (Marek 22).

Na změnu objemu ejakulátu může mít vliv frekvence sexuálních aktivit, chronický zánět prostaty, atrofie prostaty, nízká hladina testosteronu, i množství přijímaných tekutin. Operace střev nemá patrně žádnou souvislost. Pokud problém bude přetrvávat, bylo by vhodné sexuologické či urologické vyšetření.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.